Uykusuzluk

150 görüntüleme
T

T.e

11 Mart 2026 23:31
merhaba bebeğim10 aylık oldu şuan iki tane dişimiz çıktı gündüzleri sadece kucağımda uyuyor yatağa bırakınca hemen uyanıyor,geceleri iste her saat başı uyanıyor ne yapacağımı şaşırdım benim gibi bu durumu yaşayan var mı ya da böyle bi duruma çare bulan..
Özge A.

Özge A.

11 Mart 2026 23:36
10 aylık gece kucagımda uyumak istiyo hep ve her saat kalkıyo sallayıp zorla yatırıyom
T

T.e

11 Mart 2026 23:37
bebeğinizin dişi çıktı mı anlamıyorum ki dişten dolayı mı böyle ya da başka bi sorunu mu var
Betül B. .

Betül B. ..

Premium Üye
11 Mart 2026 23:39
Diş sancısından bebek uyanır ama farklı sebeplerden de uyanıyor olabilir benim bebeğimde çok sık uyanan bir bebekti yavaş yavaş değişti
T

T.e

11 Mart 2026 23:44
@Betül Beytar doğduğundan beri böyleyiz önceleri gazdan uyumazdı şimdi dişten dolayı inanın çok yoruluyorum uyuyamadığım için verimli olamıyorum gibime geliyor ve çok üzülüyorum
Betül B. .

Betül B. ..

Premium Üye
11 Mart 2026 23:54
T.e
@Betül Beytar doğduğundan beri böyleyiz önceleri gazdan uyumazdı şimdi dişten dolayı inanın çok yoruluyorum uyuyamadığım için verimli olamıyorum gibime geliyor ve çok üzülüyorum
Ben de öyleydi ama biraz takip edin gündüz uykularını gece uykularını bir de büyüyorlar öğreniyor görüyor çoğu zaman bundan da olabilir zamanla düzelir İnşaAllah sizi çok iyi anlıyorum ben Bi de muz yediriyorum bir yerde uyku serüvenine iyi geldiği yazıyor Du
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir