Uykusuzluk

88 görüntüleme
E

Elif T. ..

27 Ocak 2026 19:06
4 buçuk ayını geçmiş 5 ayına bir hafta kalmış oğlum gündüzleri 20 dakika 30 dakika zorla kucakta uyuyor, geceleri 10 kez bile kalktığımız oluyor sık uyanma pişpişleme ya da beslenmek emzirme bekliyor öyle dalıyor bazen dalması uzun sürüyor hala kundakla uyuyor bu arada kundağı nasıl bırakıcaz açıkcası bilmiyorum kundak olmadığında daha da fazla uyanıyor derin uykuya geçemiyor
Tuba

Tuba

27 Ocak 2026 20:27
Bizimde 5 e 1 hafta kaldı inanın aynı durumdayız gündüz uykusu çok kısa ve gün içinde sürekli huzursuz sürekli kucakta bende kundak ve pışpışla uyutuyorum yoksa mümkün degil uyumuyor aglayıp direniyor bebegi olan arkadaşlarım 5. Ayın ortalarında azda olsa sakinleşir gibi teselliler veriyorlar inşallah öyle olur
E

Elif T. ..

27 Ocak 2026 20:27

Tuba

Bizimde 5 e 1 hafta kaldı inanın aynı durumdayız gündüz uykusu çok kısa ve gün içinde sürekli huzursuz sürekli kucakta bende kundak ve pışpışla uyutuyorum yoksa mümkün degil uyumuyor aglayıp direniyor bebegi olan arkadaşlarım 5. Ayın ortalarında azda olsa sakinleşir gibi teselliler veriyorlar inşallah öyle olur

Umarım çünkü kollarımda dayanacak güç kalmadı
Tuba

Tuba

27 Ocak 2026 20:38

Elif Turan

Umarım çünkü kollarımda dayanacak güç kalmadı

Malesef Aynı durumdayız 3 aylıkken edinmiş oldugumuz bütün alışkanlıklar yok oldu yanına uzanıyordum kendi uyuyordu şuan gece gündüz savaş halindeyiz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir