Uykusuz Kalan Bebek
54 görüntüleme
C
Ceren E.
19 Ağustos 2025 15:31
Uykusuz kalan yorulan bebek uykuya zor geçer derler doğru mudur?
D
Damla B.
19 Ağustos 2025 16:06
Evet doğru. Uykuya dalamadıkça daha da zorlaşıyor uyuması. Stres hormonu artıyormuş sanırım yanlış biliyor da olabilirim. Benim bebeğimden örnek vermem gerekirse, eğer uykuya zamanında dalmazsa kendine vurmaya, yatağa vurmaya başlıyor. Tilki uykusu gibi en ufak harekete kalkıyor bir türlü derin uykuya dalamıyor. Tabi en son uykusuzluktan bayılıyor 😅 uyku sinyallerine çok önem veriyorum en ufak sinyalde hemen uyutuyorum baya rahatladık uyku konusunda yaklaşik 3 aylığız
C
Ceren E.
19 Ağustos 2025 16:08
Her beslenme sonrası genelde uyuyor benimki, çok mu sizce? Uyandığında acıkmış oluyor genelde biraz oyalıyorum huzursuzlandığında emziriyorum sonra uyuyor yine, eğer iki uyku arası çok değilse uyutmamaya çalışıyorum
D
Damla B.
19 Ağustos 2025 19:23
Kaç aylık olduğu önemli burda. Ay büyüdükçe uykuları azalıyor doğal olarak. Benin kızım şu an 3 aylık. Geceleri kalktığında emiyor biraz oyalanıyor uyuyor veya direkt uyuyor. Gündüzleri de emdikten sonra 1 2 saat aktivite yapıyoruz durumuna göre. Uykusu geldiyse uyutmaya çalışıyorum. Ama tabi küçük olduğu için genelde gün içinde de uyuyor. Sanırım biraz da uykucu benim kız babası gibi 😅