Uykusuz Gecelerr

439 görüntüleme
Z

Zehranur Ç. S.

30 Temmuz 2026 23:58
2-3 gündür bebeğimi gece uykusu için yatırıyorum ve neredeyse sabha kadar yarım saatte bir kalkıyor bebeğim 5 aylık böyle bir şey yaşayan var mı
M

Merve K.

31 Temmuz 2026 00:35
Biraz sabredin geçiyor.. atak dönemidir büyük ihtimalle ve en zorlandığımız atak 4-5 ay civarındaki atak dönemiydi. Çıldırdığımı düşünüyordum ama sürekli ten tene temas ederek 1-2 günde atlattık..Ama gerçekten sürekli alıp bedenime bastım çocuğumu :((
Z

Zehranur Ç. S.

31 Temmuz 2026 01:32
Benim ki sadece meme istiyor emzik gibi oldu artık
R

Radiye ..

31 Temmuz 2026 01:51
Merhaba atak dönemi de olabilir, dolunayın da etkisi olduğunu söylüyor bazı pediatri uzmanları.
E

Elif K.

Premium Üye
31 Temmuz 2026 07:05
kızım şimdi 6 aylık ve 5 ay tamda bahsettiğiniz gibi yarım saatte bir bir saatte bir uyanarak geçti , şimdi düzeldi çok şükür, hala ara ara sık uyanıyor ama 5 aydan daha iyi, sabredin geçiyor ✨
Z

Zehranur Ç. S.

31 Temmuz 2026 08:29
Elif Katırcıoğlu
kızım şimdi 6 aylık ve 5 ay tamda bahsettiğiniz gibi yarım saatte bir bir saatte bir uyanarak geçti , şimdi düzeldi çok şükür, hala ara ara sık uyanıyor ama 5 aydan daha iyi, sabredin geçiyor ✨
İnşallah en kısa zamanda düzelir yoksa kafayı yemek üzereyim sadece yanımda yatsa neyse emmeden asla uyumuyor
Z

Zehranur Ç. S.

31 Temmuz 2026 08:30
Radiye
Merhaba atak dönemi de olabilir, dolunayın da etkisi olduğunu söylüyor bazı pediatri uzmanları.
Umarım en kısa zamanda geçebilir. Dolunay etlisi de olabilir dediğiniz gibi arkadaşlarımın bebekşeri de öyle çünkü bir kaç gündür
Z

Zehranur Ç. S.

31 Temmuz 2026 08:30
Merve Kocabaş
Biraz sabredin geçiyor.. atak dönemidir büyük ihtimalle ve en zorlandığımız atak 4-5 ay civarındaki atak dönemiydi. Çıldırdığımı düşünüyordum ama sürekli ten tene temas ederek 1-2 günde atlattık..Ama gerçekten sürekli alıp bedenime bastım çocuğumu :((
Umarım en kısa zamanda geçer bolca sabır gerekiyor cünkü
N

Nurdan Y.

31 Temmuz 2026 08:58
7 aylık olduk bizimde aynı şekilde en fazla 1 saat uyur oldu acaba aç mı diye düşünüyorum bende
Z

Zehranur Ç. S.

31 Temmuz 2026 09:04
Nurdan Yılmaz
7 aylık olduk bizimde aynı şekilde en fazla 1 saat uyur oldu acaba aç mı diye düşünüyorum bende
Bunu bende düşünüyorum sürekli
İ

İdil O.

3 Ağustos 2026 17:32
5 aylık Bizimkide iki üç haftadır yarım saatte bir uyanuyor özellikle gece 3 ten sonra daha sık uyanıyor meme de sakinleşiyor bir iki dakika emip uyumaya devam ediyor
Z

Zehranur Ç. S.

7 Ağustos 2026 22:15
İdil Olgun
5 aylık Bizimkide iki üç haftadır yarım saatte bir uyanuyor özellikle gece 3 ten sonra daha sık uyanıyor meme de sakinleşiyor bir iki dakika emip uyumaya devam ediyor
Yalnız değilmişiö凉
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir