Uykusuz Geceler
86 görüntüleme

Büşra D. K.
2 Ocak 2026 04:57
Merhaba bebeğim 8 ay 15 günlük gece 2 de bi uyanıyo 5 gibi anca uyutuyorum sonra 7 de kalkıyor gece uykuları çok bölük gündüz desen en fazla 20 dk uyuyor dişleri geliyor 2 adet alttan dişten dolayımı bilemiyorum ama bi görünürde huzursuzluğuda yok gayet hiperaktif bir şekilde kalkıyor ama ben 1 aydır uyumuyorum ve artık çok yoruldum 8 de yatıyorum deliksiz uyumasını istiyorum olmuyor
M
MK ..
2 Ocak 2026 06:16
8 ay 4 günlük aynı durumu bizde yaşıyoruz diş belirtiside yok eskiden sabaha kadar uyurdu gece uyanınca uyumak istiyor gündüz uykularıda kısaldı bu zamana kadar herşeyi çok düzenliydi uyku saati gelince yatağına yatırırdım uyku arkadaşına dokunarak kendi uyurdu şimdi alt üst oldu

Büşra D. K.
2 Ocak 2026 07:37
Her akşam 7 gibi yıkayıp uyku mamasını yedirip 8’ de yatırıyordum. 2 ye kadar güzel uyuyor ama sonrası sabahlama bende anca yatıyorum 12 gibi be uyuduğumdan birşey anlıyorum ne de başka birşey gerçekten neyapacağımı bilmiyorum geceleri deliksiz uyuması için buda bi atakmı geçecekmi inş geçeeer :(((
F
Fatmanur A.
2 Ocak 2026 08:03
Bebegim 16 aylık hala uyumuyor sabahlara kadar kaç kalkıyoruz sayamam. Rutin olusturamadım her gün 9 da uyutmaya çalışıyorum 11 de kalkıp geri uyması ikiyi buluyor 4-5 yine kalkıyor sabah 6 da tamamen uyanıyor destekli uyuyor ayagımda sallıyorum emiyor sürekli meme istiyor ve ek gıdada çok seçici bellişeyler dısında hiçbişeye ağzını açmıyor. Uykusuzluk doğdugu gündenberi var kolik bebekti.Şimdi de köpek dişleri çıkıyor iki haftayı geçti hala patlamadı. İyice bana yapıştı kucagımdan inmek ıstemıyo, ben yanından kalkınca uyanıyo sütten kesmeye cesaretim yok sabrım dayanmaz napacagımı sasırmış haldeyim

Büşra D. K.
2 Ocak 2026 08:05
Ayyy çok zor gerçekten Allah yardımcımız olsun :(