Uykusuz 17 Ay
110 görüntüleme
B
Busra K. A.
15 Mayıs 2026 06:36
Merhaba benim kızım 17. Ayını bitirmek üzere neredeyse her ay buraya aynı şeyleri yazdım. Aralarda bir iki hafta uyuduysa uyudu- o da gece iki uyanma filan yani asla deliksiz bir uyku değil. Ben de uyku hijyenini sağlamak için her şeyi yaptım. Rutin, hep aynı saatler en geç sekizde uyku, odanın sıcaklığı, nemi, karnı çok aç değil çok tok değil, ekran yok, gün içinde muhakkak park ya da bir açık hava var vs vs aklınıza ne gelirse. Ama benim çocuğum uyumuyor. Arabada bile uyuması için çok yorgun olması lazım. Ben kabul ettim benim çocuğum ne yaparsam yapayım uykusuz bir çocuk. Bu gece sekizde uyudu ve gece 23.00 te 01.00 04.30 da 05.30 da kalktı. En son beş buçukta yanına gidip altı buçuğa kadar yatakta tuttum. Bu işte bizim rutinimiz. Artık bıktım çok yoruldum. Ne istiyor neden uyumuyor bilmiyorum. Şu an sabahın körü ve gece beni o kadar yordu ki yüzünü görmek istemiyorum
T
Tuğba B. ..
15 Mayıs 2026 07:30
Saat 8 çok erken . 9 hatta 10 a kadar uyutmayın . Gündüz tek uyku yapıyordur zaten gündüz çok uyumasına izin vermeyin
T
Tuğba B. ..
15 Mayıs 2026 07:32
Oğlum 13 aylık gündüz 2 bazen tek uyku yapıyor . 9.30 gibi yatağa götürüyorum . 1 yada 2 uyanıyor oda emmek için memede geri uuuyor
Yükleniyor...