Uykusunda Dönmeye Çalışması ve Ayağını Hızla Kaldırıp Sertçe İndirmesi Vurması
89 görüntüleme
Y
Yeşim I. E.
7 Şubat 2026 21:00
3.5 aylıkkken dönmeye başladı. Sadece sağ tarafa dönüyor. Geriye sırtüstü de bi kaç keredöndü. Şuan 4.5 aylık dönmeye başladığından beri gece uykularında dönmeye çalışıyor ve ayaklarını kaldırıp sertçe vuruyor. Gündüz yapmıyor. Beyaz gürültü açtığımızda bu davranış kesiliyor. Gündüzleri apartmanda çok gürültü olduğu için hep beyaz gürültüyle uyuttum. Sıkıntılı bir durum var mı sizce ? Varsa ne yapmalıyım?
B
Büşbüş
7 Şubat 2026 21:10
Kendilerini sakinleştirmeye çalışıyorlar tamamen dönmeye başladığında bu davranış son buluyor
R
Rabia Ş. ..
7 Şubat 2026 21:20
Biz de 4 buöuk aylığız hem gece hem gündüz uyurken beyaz gürültü açık okuyor. Bizim çocuk doktorumuz 6. Aya kadar destekli uyutabilirsiniz dedi.fakat dr. Osman bey beyaz gürültüyü önermediğini söylediği bir video da görmüştüm.
Y
Yeşim I. E.
7 Şubat 2026 21:22
Biz de 4 buöuk aylığız hem gece hem gündüz uyurken beyaz gürültü açık okuyor. Bizim çocuk doktorumuz 6. Aya kadar destekli uyutabilirsiniz dedi.fakat dr. Osman bey beyaz gürültüyü önermediğini söylediği bir video da görmüştüm.
R
Rabia Ş. ..
7 Şubat 2026 21:25
Yok maalesef kesemedik geceleri hep birlikte çyle uyuyoruz. Bazen gündüzleri su sesi falan açıuorum onda da uyuyor. Biz şu an kundağı bırakmaya çalışıyoruz o yüzden o desteği kaldırmak şu an önceliğim değil
Y
Yeşim I. E.
7 Şubat 2026 21:28
Biz hiç kundak yapmadık sürekli ağladı. Emzikte almıyor tek desteğimiz beyaz gürültü. Atak nasıl gidiyor acaba? Biz çok uyku gerilemesi yaşıyoruz