Uykunun Bölünmeden Olmaması
149 görüntüleme
B
Bahar K. ..
15 Temmuz 2025 19:46
Bebeğim 7 aylik 4.ayi dışında hiç aralıksız 4 saat uyumadi . Hala her 2 saatte bir uyanıyor ve emmek istiyor . Biraz emip uykuya devam ediyor. Ne yapmalıyım nerde yanlış yapıyoruz. Gece boyu uyanmak artık yıpratmaya başladı lütfen yardım eder misiniz
Z
Zeynep ..
15 Temmuz 2025 20:08
Acıktığı için emmiyor uykuya dönmeyi bilmediği için memeye geliyor 8 de yatıyorsa 11 ve 3 dışında emzirme yapmayın uyanırsa başka şekilde uykuya döndürün
B
Bahar K. ..
15 Temmuz 2025 20:10
Biberon ve emzikle deniyorum almıyor. Ağlamaya devam edince mecbur emzirmek zorunda kalıyorum
Z
Zeynep ..
15 Temmuz 2025 20:11
Ilk 1 hafta zorlanır ama alışır kucağınızda uyusun çok şiddetli ağlamadığı sürece tepki gayet normal ama kucağınız dışında daha güvenli bi alan yok
B
Bahar K. ..
15 Temmuz 2025 20:12
Teşekkür ederim deneyeyim inşallah düzene girer
Ü
Ümran T.
15 Temmuz 2025 20:27
Aynı dertten muzdaribim. 7 aylık bazen saat başı kalkıyor ve meme almadan kesinlikle uyumuyor
H
Hülya G. ..
15 Temmuz 2025 20:33
Diș çıkarma dönemine girdiyseniz bu yüzden saat başı uyanıp bakim almak istemesi normal aslında. Aynı sorunu aylarca yaşadım. Diş sancısı hafifledigi dönemlerde gece iki kez kalkıp kalkıyordu. Eğer disle alakalıysa onunla ilgili önlemler alırsanız daha uzun uyuyacaktır
M
Mehtap A. ..
15 Temmuz 2025 20:53
Gece uykusuna geçişte bir sorun yaşıyor olabilir misiniz? Ben bebeğim 1.5 aylıkken geve gündüz ayrımını öğrenmesi için gece sessiz ve karanlık bir ortamda akşam altı gibi yatırmaya başladım. Emmek için uyandığında konuşmadan emdirip geri yatırdım. Sabahları ise daha enerjik ve aydınlık bir ortam oluşturuyorum. Sabah olduğunu anlasın diye ilk iki hafta sabahları uyanınca balkona çıkarıp etrafı gösterdim. Gece gündüz ayrımı oluştuktan sonra akşam yedide yatıp gece 12 1 e kadar uyuyor aralıksız. Son zamanlarda 12 den sonra sık uyanmaya başladı ama onun dışında geceyi gece gibi geçiriyordu.
B
Bahar K. ..
15 Temmuz 2025 21:07
Uyku rutinini biliyor akşam 9.30 olunca uyumak istiyor gözlerini ovuşturuyor esneme yatırdığım zamanda uyuyor ama 2 saat sonra ağlayarak uyanıyor meme istiyor. Diş çıkarma sürecinde olduğumuzdan Diş granülu ara ara ağrısının yarattığı huzursuzluğa göre ağrı kesici de veriyorum sonuç değişmiyor yine 2 saat sonra ağlayarak uyanıyor ve meme dışında biseyi kabul etmiyor