Uykular Haram

132 görüntüleme
Damla A. .

Damla A. ..

23 Şubat 2026 02:56
4.5 aylık her gün başka bir problem uyuması kalkması ağlaması yoruldum aklima kötü kötü şeyler geliyor artık sabahta gece de olsun istemiyorum
B

Busra K. A.

23 Şubat 2026 03:31
sizi çok iyi anlıyorum, aynı yerden geçtim. Kızım 14,5 aylık hala bazen neden bu kadar zor dediğim oluyor. Rahat uyuyan rahat beslenen bebişler diliyorum hepimize
S

Sema S.

23 Şubat 2026 04:48
unutmayın ki hersey geçici bu donmler geçecek inanın hemde çok aşırı hızl gececk sürekli okuyun kolaylık versin Rabbım sabır ver demeyin doktorların kapılarını asindiran insanlar bunları düşünün benim bebegim de 3 aylık üstelik 3. çok zorlanıyorum ama rabbjme şükürler olsun güzel düşünün güzel kalin sıkıca giydirip dışarı çıkın 30 dk sizede onada iyi gelir
H

Hümeyra

23 Şubat 2026 23:51
Hiç kötü şeyler düşünmeyin ayınız küçükken uyku eğitimi alın bebeğiniz de mis gibi uyusun siz de çayınız kahvenizi için sonra uyuyun dinlenin. Başta uyumayı öğretmeyince sonrasında hiç öğrenmiyor. Ben 8 aylıkken aldım neden bunu daha önce yapmamışız diye üzüldüm. Tabi sonra bi hastalık sürecine girdik sürdüremedim ama 3 ay düzgün uyku ile ruhum bedenim psikolojim her şeyim dinlendi

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir