Uykular Haram
132 görüntüleme

Damla A. ..
23 Şubat 2026 02:56
4.5 aylık her gün başka bir problem uyuması kalkması ağlaması yoruldum aklima kötü kötü şeyler geliyor artık sabahta gece de olsun istemiyorum
B
Busra K. A.
23 Şubat 2026 03:31
sizi çok iyi anlıyorum, aynı yerden geçtim. Kızım 14,5 aylık hala bazen neden bu kadar zor dediğim oluyor. Rahat uyuyan rahat beslenen bebişler diliyorum hepimize
S
Sema S.
23 Şubat 2026 04:48
unutmayın ki hersey geçici bu donmler geçecek inanın hemde çok aşırı hızl gececk sürekli okuyun kolaylık versin Rabbım sabır ver demeyin doktorların kapılarını asindiran insanlar bunları düşünün benim bebegim de 3 aylık üstelik 3. çok zorlanıyorum ama rabbjme şükürler olsun güzel düşünün güzel kalin sıkıca giydirip dışarı çıkın 30 dk sizede onada iyi gelir
H
Hümeyra
23 Şubat 2026 23:51
Hiç kötü şeyler düşünmeyin ayınız küçükken uyku eğitimi alın bebeğiniz de mis gibi uyusun siz de çayınız kahvenizi için sonra uyuyun dinlenin. Başta uyumayı öğretmeyince sonrasında hiç öğrenmiyor. Ben 8 aylıkken aldım neden bunu daha önce yapmamışız diye üzüldüm. Tabi sonra bi hastalık sürecine girdik sürdüremedim ama 3 ay düzgün uyku ile ruhum bedenim psikolojim her şeyim dinlendi