Uykudan Ağlıyarak Uyanma
153 görüntüleme
P
Pelin B. Ö. ..
9 Aralık 2025 10:57
Bebeğim 5 ay 10 günlük yaklaşık 1 haftadır uykusunda gözü kapalı bir şekilde ağlıyor her kalktığında emiyor vE geri yatıyor ama bu her saat başı tekrar ediyoruz tüm gece boyu aynı şekildeyiz. Sadece anne sütü ile besleniyor acaba doymadığı için mi yapıyor anlamıyorum başına gelen var mı
Ö
Özlem Y. ..
9 Aralık 2025 11:39
Dişleri çıkacaksa yerleri ağrıyor olabilir benim bebeğimde de olmustu

Fatime K. ..
9 Aralık 2025 12:19
Benim bebeğimde şuan 5 ay 15 günlük bu hafta aynı şeyleri bende yaşıyorum gündüz de uyumuyor geceleri saat başı uyanıyor ağlayarak bende sadece emziriyorum acaba aç mı bu bebek diye düşündüm sizin gibi Pelin hanım . Diş olabilir başka birşey aklıma gelmiyor
P
Pelin B. Ö. ..
9 Aralık 2025 12:21
Salyalanma var ama bi kabarma vs yok
P
Pelin B. Ö. ..
9 Aralık 2025 12:21
İnşallah diştendir aç olmasınlar da 🥹
A
Ayşe Ş. ..
9 Aralık 2025 12:30
Emin olmak için bir gece yatarken mama verin açlıktan ağlıyor ise daha rahat uyuyacaktir. Yada 1 gece ağrı kesici vardır doktorunuzun yazdığı ondan verin dış ise yine rahat edecektir ona göre önlem alırsınız. Bizde de oldu. Akşama doğru annenin sütü azaldığı için hem doymuyor hemde dış çıkardı. İkiside varmış. 🤣

Emel C.
9 Aralık 2025 12:53
Bu aylarda genelde dişten oluyor aç olduğunu düşünmüyorum hırstan emiyor olabilir benim bebeğimde öyleydi diş çıkardı 2 tane sonrasında çarpık verebilirsiniz 4 saatte bir tetagil veya dentinox kullanabilirsiniz doktorunuza danışıp
P
Pelin B. Ö. ..
9 Aralık 2025 13:04
Teşekkür ederim iki yöntemi de deniyeceğim
A
Ayşe Ş. ..
9 Aralık 2025 18:26
@Emel Coşar hanım tetagil kullandınız mı. Biz kullanıyoruz 2 aydır. Etkisi zamanla azalıyor diyorlar oldumu sizde.

Emel C.
9 Aralık 2025 18:31
@Ayşe Şahin tetagilin pek faydasınıgoremedim açıkçası dentinox jel kullanıyorum onunda etkisi çok uzun değil o yüzden uykudan önce kullanıyorum
A
Ayşe Ş. ..
9 Aralık 2025 18:41
@Emel Coşar teşekkür ederim. Doktoruma sorup bende deneyim. Bize etki etmişti tetagil ama şuan çok etmiyor gibi. Doktorumda soğansuyuna karanfil yağı ile bir kür önerdi ama bebeğim ağzını açmıyor hiç sevmedi sürdürmek istemiyor. Detinox jel deneyelim birde🙏

Emel C.
9 Aralık 2025 19:30
@Ayşe Şahin umarım fayda görürsünüz diş çok zor Allah hepimize sabır bebeklerimize dayanacak güç versin onlar içinde çok sancılı bizler içinde