Uykudan Ağlayarak Uyanma

81 görüntüleme
Duygu B. B.

Duygu B. B.

3 Haziran 2026 11:06
Merhaba. Bebeğim 2ay+7günlük. Eskiden geceleri uyanınca 1-2 dakika etrafa bakınır ondan sonra ağlardı. Bayramdan beri her gece direk çığlık çığlığa ağlayarak uyanıyor. Gözleri kapalıyken ağlamaya başlıyor. Gün içinde birkaç kez kusması olduğu için gece reflü yatağında yatırıyorum. Emzik almıyor veya kundak istemiyor. Refleksleri yüzünden mi uyanıyor diye takip ettiğimde ise direk hareket bile etmeden ağlıyor sonra ağlamasına kendini iyice hareketlendirip uyandırıyor. Acaba rüya mı görüyor? Uyaran mı çok fazla oldu? Ya da sessiz reflü mü? Bu durumu yaşamış olan var mı? Nasıl çözüm bulabildiniz?

Gündüz uykularında bir sorun yok çünkü hep kucakta omuzda uyuyor, koyduğum an uyanıyor. Biraz fazla tutuyorum kucakta o yüzden 30 dk 45 dk ne kadar kalırsa. Geceleri de 3 saatte bir uyandırıp emzirmeye çalışıyordum, şimdi zaten artık kendisi bu şekilde uyanıyor.
Emel C.

Emel C.

3 Haziran 2026 11:15
Gaz sancisi genelde direkt kaldiriyor bacaklarina kendine cekiyorsa gaz olabilir onun disinda emzik almamasi cok zor en azinda uyaninca emzik verip uyuyor geri
Duygu B. B.

Duygu B. B.

3 Haziran 2026 11:17
Emel Coşar
Gaz sancisi genelde direkt kaldiriyor bacaklarina kendine cekiyorsa gaz olabilir onun disinda emzik almamasi cok zor en azinda uyaninca emzik verip uyuyor geri
hiç emzik almıyor yani doğduğundan beri farklı tipte emzikleri denedim 3 saniye en fazla ve öğürüyor sürekli. bir de bacaklarını karnına çekmiyor genelde ilk anda böyle kazık gibi dümdüz, iyice artık uyanınca eli kolu durmuyor o zaman çok hareketleniyor
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir