Uykudan Ağlayarak Uyanma

230 görüntüleme
B

Burçak K.

1 Aralık 2025 19:39
Oğlum 6 aylık bu olay çok uzun zamandır var gece uykusuna yatırıyorum 30 dkda bir ağlayarak uyanıyor pış pışya da emzirme ile tekrar uyutuyorum bu 4-5 kez sürüyor sonra derin uykuya dalıyor sabahta oturunca ağlıyor kalkıyorum ayağa susıyor artık çok yoruldum
Ozlem S. Ş.

Ozlem S. Ş.

1 Aralık 2025 19:44
Burçak hanım diş sancısı olabilir mi bizde öyleyiz 6 ayda maalesef
B

Burçak K.

1 Aralık 2025 19:53
Diş sancısı olabilir ama her gün diş sancısı olmaz diye düşünüyorum kaç aydır her gün böyle oluyor tam uyanmıyorda uyurken ağlıyor
Betül B. .

Betül B. ..

1 Aralık 2025 19:58
10 ay içindeyiz bizde de hep aynı sorun mevcut artık kafayı yicem ne gündüz ne gece büyüdükçe uyku sorunu da devam ediyor bebeklikten beri böyle
F

Feyza A.

1 Aralık 2025 20:14
Bizde ayniyiz 11.ay :(
N

Nihal D.

1 Aralık 2025 20:30
11 aylık oğlum doğduğundan beri gündüz uykuları neredeyse hiç yoktu. Son 1 aydır da gece uykularında aynı sorunu yaşıyorum. Artık gece gündüz uyku uyumuyor ve gece uykysuna yatırdıktan sonra yarım saat içinde ağlayarak uyanıyor gece de en az 5-6 defa ağlayarak uyanıyor. Çok yorucu ve yıpratıcı.
H

Hülya B.

1 Aralık 2025 20:36
8.5 aylık oğlum 4.aydan beri aynı durumdayız. Diş sancısı diyen de çok,destekli uyuyor,uyku eğitimi vermek lazım diyen de çok. Çok yıprandım çok yoruldum. Çaresi olan varsa söylesin 😫🙏
S

Songül B.

1 Aralık 2025 20:44
Benimde oğlum beş buçuk aylık akşam 9gibi gece uykusuna yatardı 2 defa uyanırdı gece . Son 1 aydır bizde öyleyiz ayakta kucağımda uyuyor yerine yatırıyorum uyanıyor çok zor bir süreç gerçekten bende ne yapacağımı şaşırdım
N

Nurşen Ş. ..

1 Aralık 2025 21:11
6 aylık bebeğim aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum uyku uyumuyo ağlayarak uyanıyo
Bengül A.

Bengül A.

2 Aralık 2025 04:24
Valla brn her yolu denedim memede uyuyordu o yüzden dediler kestim sancıydı dediler ensonşurup verdim aynı o dediler bu dediler sıcaklıl drdiler açlık dediler herşey için birşeyler yaptım ama yok.cinnet noktasındayım uykusuzluktansinirlerim gerliyor bir çare bulamıyorum. Büyüdükce düzelir dediler daha beter oldu.varsa bir çaresi söylesinler kafayı yiyecem artık 🫩
B

Burçak K.

3 Aralık 2025 03:50
Peki çocuklarınız ilk dişlerini çıkarmışlar mıydı?
H

Hülya B.

4 Aralık 2025 18:53
@Burçak Kara benim uykusuz geceler 4 aylıkta başladı iki ay sonra ilk dişi çıktı,ilk dişten bir gün gündüz ve gecesi hiç uyumadı ağlama krizleri oldu. Ondan sonra da ortalama 2 3 haftada bir diş çıkardı. Şu an 8 buçuk aylık 4 diş var. 4 tane de üstten patladı çıkmasını bekliyoruz.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir