Uykudan Ağlayarak Uyanma

149 görüntüleme
E

Esra E. ..

16 Haziran 2025 21:27
5.5 aylık genelde gece uykusuna geçiş yaptıktan sonra 12 gibi rüya emmesi yapıyoruz ama son bi kaç haftadır 2 3günde bir beslenme zamanından 15 dk önce çığlık atarak ve ağlayarak uyanıyor yakın zamanda 6.hastalık geçirdik aceba bununla mı ilişkilidir.
E

Esra K.

16 Haziran 2025 21:30
Sizin durumunuza benzer şeyler yaşadık. Ama bizim biraz uzun sürdü üç ya da üç buçuk aylıkken başladı beş aylıkken ilk dişini çıkardı ve çığlık atarak uyanma bitti. Sizin ayınız da diş sancılarının yoğunlukta olduğu ay umarım kısa sürede iyileşir
M

Melike Ö.

16 Haziran 2025 21:31
Benim bebegim 19 aylık sureklı emmeye kalkıyor gece ve gun ıcındede sureklı aglıyor sabah cok erken kalkıypr gece gec yatıyor alt ust degıstırıken cok aglıyor
E

Esra E. ..

16 Haziran 2025 21:37
Umarım diştir sanki birşeyden korkmuş gibi ağlıyor normalde de uykuları hep çok düzenli beslemek için ben uyandırırım ağlamaları da sadece uyku saati geçtiğinde yada yüzünü filan çizip canı acıdığında olur yakın zamanda hastalık geçirince bi problem mi oldu fark edilmeyen diye korktum
S

Sümeyye B.

16 Haziran 2025 22:00
aynı seyleri diş cıkarma basladıgı zamanlarda yaşadık aglayarak uyanma kucakta uyuma istegi gibi d kısa bir süre sonra geçiyor cok büyük ihtimalle diş kaynaklı oluyor geneli
C

Ceren K.

16 Haziran 2025 22:23
Benim oglumda sürekli aglayarak uyanıyor birden emmek istiyor gaz sancısı diye düşünüyoruz biz ama başka ne olur bilmiyorum 14 aylık gaz çıkarıyor masaj yaptıkça sırtını zıvazlıyorum uyuyor bazen bazende bas bas bagırıyor emziriyorum emmek de istemiyor aglayıp duuryor çok yorulduk hep böyleydi uyudugu gün görmedim gün içinde gayet iyi ama

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir