Uykudan Ağlayarak Uyanıyor

152 görüntüleme
H

Hilal

23 Kasım 2025 17:45
Merhaba, bebeğim 9 aylık, son 1 haftadır uykusundan ağlayarak uyanıyor ve uyuyamıyor, ağlayarak uyanınca uykusunu da almamış oluyor huysuz oluyor, henüz hiç diş çıkarmadı dişle alakalı mıdır bu durum yoksa atak haftasında mıdır bilemedim, 38 haftalık ama düzeltilmiş haftası 35. Yardımcı olabilir misiniz bu haftalarda bu durum normal midir
Emel C.

Emel C.

23 Kasım 2025 17:52
Merhaba muhtemelen diş sancısı çekiyordur aç değilse üşüme veya terleme gibi bir durumda yoksa muhtemelen diş dentinox jel kullaniyorum uykudan once az da olsa rahatlatiyor ilk diş çok zor benim bebegim 7 aylik 4.5 aylikken cikardi ve gercekten surekli uykulari bolunuyor agliyor ciglik atiyordu doktorunuza danisip agri kesicide kullanabilirsiniz ben kullandim yine dis cikariyor yine mecbur kaldigimda kullaniyorum
H

Hamide Ş. ..

23 Kasım 2025 18:29
Bizimki de 9 aylık 10 gün önce 2 dişi birden çıkardı bi kaç gün öncesinde aynı şekilde ağlayarak uyaniyordu yada mizmizlaniyordu diş patladiktan sonra kesildi ben calpol veriyordum o zamanlar fazla
H

Hilal

23 Kasım 2025 18:49
Dün aşırı kusması oldu, bu akşam da biraz ishal gibi yapmış kakasını, dişten önce bunlar da olur mu, dün doktora da götürdüm genel durumu iyi, yediği bişey dokunmuş olabilir dedi
Nazlı G. B.

Nazlı G. B.

Diş Hekimi

23 Kasım 2025 19:23
Muhtemelen diş çıkarma döneminin ilk dişini yakında göreceksiniz ☺️kusma olmaz ama hafif mukuslu kaka görülür, ağrısını hafifletici şeyler yapmalısınız. Bu konuda burda bir yazım var lütfen onu inceleyin 🍀
H

Hilal

23 Kasım 2025 20:46
Teşekkür ederim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir