Uykuda Zorlanma

54 görüntüleme
G

Gözde A.

14 Ocak 2026 18:34
Osman Hocam merhaba, umarım görürsünüz. Oğlum 8.5 aylık. Son 1 aydır özellikle son 10 gündür her 1-2 saatte bir ağlayarak uyanıyor. Tekrar uykuya dalması da epey sürüyor. Kucağımdan başı yatağa deydiği anda uyanıyor . Bazı geceler 11den 2 ye kadar çırpınıyorum uyutmak için. Oda sıcaklığı 21-22 arası nem de 40ın altına düşmüyor. Meme ile işi benim sütüm kesilince 4. Ayda bitti zaten. Diş dönemi mi diyorum “olabilir” ama bu kadar etkiler mi.? 4 tane dişi var arka arkaya çıktı yeni gelecekler var onları kaşıyor. Gündüz uykuları rutin. Beklenildiği sürelerde Ve beklenildiği saat aralıklarında uykuya geçiyor. Gece güzel giden uyku rutini bu hale evrildi.. Gecelerim dram dizisine döndü. Sizce neden olabilir? diş? Kan değerlerinde mi eksiklik nedir ne yapmalıyız.
B

Buket ..

14 Ocak 2026 18:44
Diş ağrısı gece karanlıkta uykuya geçerken daha çok hissedilirmiş öyle okumuştum. Bizimde 2 aydır gece uykuları o şekilde suan 6. Dişini çıkarıyor 8 buçuk aylık. Diş için doğal yöntemleri deneyebilirsiniz eğer ise yaramıyorsa yarim ölçek calpol verebilirsiniz cok ağrısı olduğu geceler veriyorum rahat ediyor
B

Büşra T.

14 Ocak 2026 19:13
Atak dönemıne girmişsiniz ondan da olur

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir