Uykuda Yüzüstü Dönme
128 görüntüleme
R
Rüya K.
28 Haziran 2025 20:47
Bebeğim 7 aylık oldu 5. Aydan beri gece uykusunda devamlı yüzüstü dönüyor ve uyanıyor sırtüstü yatırıyorum tekrar yüzüstü dönüp ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım 2 aydır uyku uyumuyorum sürekli dönüp ağlıyor ama dönmeye de devam ediyor Benimle aynı sorunu yaşayan var mı nolur yardımcı olun sebebi nedir bunun nasıl çözebilirim
G
Gül A.
28 Haziran 2025 20:48
Etrafına destek olarak birşeyler koymayı denediniz mi ?
R
Rüya K.
28 Haziran 2025 20:49
Evet denedim ama bu defada dönmek için zorluyor zorluyor ona uyanıyor
H
Hülya D.
28 Haziran 2025 20:57
Keşif döneminde oluyorlar genelde bende çevirmeye çalışmıştım . Sırt üstü yatırıyordum tekrar yüzüstü dönüyordu. Dönüp yüzüstü uyusun . Sadece nefes alıp vermesini engelleyecek derecede kapatmasın yüzünü yeter.
R
Rüya K.
28 Haziran 2025 21:07
Ben aslında çevirmek istemiyorum bazen yüzüstü uyuyor burnu ağzı açıksa dokunmuyorum ama çok zaman yüzüstü dönünce gözü kapalı ağlıyor
G
Güler T. ..
29 Haziran 2025 04:54
Bizdede aynı problem var.. Ben sırtüstü döndürmüyorum öyle uyumak istiyor. Uyutmak zor oluyor çünkü sürekli dönüyor sallayamıyorum beşiği. Kucağımda sallıyorum mecbur mayışınca beşiğe koyuyorum :(
M
Merve A.
3 Temmuz 2025 14:01
Bizde de aynı problem var. Uykuda yüzüstü dönüp uyanıyor. Alıyorum kucağımda uyutuyorum sırtüstü koyuyorum tekrar yüzüstü pozisyona geliyor ve tekrar uyanıyor tekrar alıyorum derken sabaha kadar böyleyiz 2 haftadır. Gündüz zaten daha da zor oluyor sürekli dönüyor. Dönmekten de vazgeçemiyor. Onunla beraber bende uykusuzluktan mahvolduk
R
Rüya K.
3 Temmuz 2025 14:11
Hala devam ediyor bizim de 😢sürekli uyanıyor emmeden uyumuyor benimki