Uykuda Yüzüstü Dönme

128 görüntüleme
R

Rüya K.

28 Haziran 2025 20:47
Bebeğim 7 aylık oldu 5. Aydan beri gece uykusunda devamlı yüzüstü dönüyor ve uyanıyor sırtüstü yatırıyorum tekrar yüzüstü dönüp ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım 2 aydır uyku uyumuyorum sürekli dönüp ağlıyor ama dönmeye de devam ediyor Benimle aynı sorunu yaşayan var mı nolur yardımcı olun sebebi nedir bunun nasıl çözebilirim
G

Gül A.

28 Haziran 2025 20:48
Etrafına destek olarak birşeyler koymayı denediniz mi ?
R

Rüya K.

28 Haziran 2025 20:49
Evet denedim ama bu defada dönmek için zorluyor zorluyor ona uyanıyor
H

Hülya D.

28 Haziran 2025 20:57
Keşif döneminde oluyorlar genelde bende çevirmeye çalışmıştım . Sırt üstü yatırıyordum tekrar yüzüstü dönüyordu. Dönüp yüzüstü uyusun . Sadece nefes alıp vermesini engelleyecek derecede kapatmasın yüzünü yeter.
R

Rüya K.

28 Haziran 2025 21:07
Ben aslında çevirmek istemiyorum bazen yüzüstü uyuyor burnu ağzı açıksa dokunmuyorum ama çok zaman yüzüstü dönünce gözü kapalı ağlıyor
G

Güler T. ..

29 Haziran 2025 04:54
Bizdede aynı problem var.. Ben sırtüstü döndürmüyorum öyle uyumak istiyor. Uyutmak zor oluyor çünkü sürekli dönüyor sallayamıyorum beşiği. Kucağımda sallıyorum mecbur mayışınca beşiğe koyuyorum :(
M

Merve A.

3 Temmuz 2025 14:01
Bizde de aynı problem var. Uykuda yüzüstü dönüp uyanıyor. Alıyorum kucağımda uyutuyorum sırtüstü koyuyorum tekrar yüzüstü pozisyona geliyor ve tekrar uyanıyor tekrar alıyorum derken sabaha kadar böyleyiz 2 haftadır. Gündüz zaten daha da zor oluyor sürekli dönüyor. Dönmekten de vazgeçemiyor. Onunla beraber bende uykusuzluktan mahvolduk
R

Rüya K.

3 Temmuz 2025 14:11
Hala devam ediyor bizim de 😢sürekli uyanıyor emmeden uyumuyor benimki

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir