Uykuda Yüzüstü Dönme

125 görüntüleme
A

Aras A.

20 Haziran 2025 16:19
4 aylık bebeğimi güvenlik gereği hep sırtüstü yatırıyorum ama 1 haftadır önce yan dönmeye başladı sonra da yüzüstü dönüyor. İlk günler yüzüstü kalınca ağlıyordu ancak şimdi o şekilde rahat pozisyon bulup uyuyor. Çevirsem de geri yüzüstü dönüyor. Güvenliği nasıl sağlayabilirim.
G

Gizem A.

20 Haziran 2025 16:21
Benim bebeğimde bir haftadır öğle Bnde aynı şekilde düzeltiyorum ama aynı yüz üstünde yatıyor doktoruma sordum yatağının sert olmasına dikkat et dedi yumuşak yataklarda bigulma riski olabilir dedi hareketli zamanları olduğunu söyledi
A

Aras A.

20 Haziran 2025 16:27
Yaşına uygun standart sertlikte yatak kullanıyorum, lastikli gergin çarşaf, yastık örtü vb. yok. Bir noktadan sonra çevirmeyi bıraktım.
M

Melika Z.

20 Haziran 2025 16:28
Bildiğim kadarıyla kendi beşiğinde olduğu ve yatakta bebek dışında hiçbir şey olmadığı sürece kendisi dönmeye başladıysa düzeltmenize gerek yok. Yatırırken sırt üstü yatırmalıyız ama kendi dönüyorsa karışmamalıyız
A

Aslı S. D.

13 Temmuz 2025 20:08
Merhaba benimde bebeğim dönüyor korkuyoruz nefessiz kalacak diye acaba karın ağrısı mı var öyle yatınca rahat mı ediyor diye düşünüyorum bir çözüm bulabildiniz mi siz
Z

Zeynep ..

13 Temmuz 2025 20:14
Kafasını net kaldırabiliyorsa korkmaniza gerek yok

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir