Uykuda Titreme
120 görüntüleme
F
Fatmanur
10 Eylül 2025 10:10
Arkadaşlar merhaba bebeğim uykuya yeni daldığı zamanlarda titreme oluyor baş ve kolunda 15 sn sürüyor bazen nedeni ne olabilir böyle bise duydunuz mu daha önce
E
Elif S.
17 Eylül 2025 19:11
uykuya dalma myoklonisi diye düşünüyorum, bizlerde bile bazen dalma öncesi hafif irkilmeler oluyor, benim bebeğimde de kol veya bacağında minik atımlar olabiliyor, anlık - saniyelik.
epilepsi vs düşünmek istemiyorum.... eğer çok aklınıza takılıyorsa birkaç video çekip nöroloji doktoruna başvurun gerekirse eeg çekilerek tetkik edilebilir
epilepsi vs düşünmek istemiyorum.... eğer çok aklınıza takılıyorsa birkaç video çekip nöroloji doktoruna başvurun gerekirse eeg çekilerek tetkik edilebilir
F
Fatmanur
17 Eylül 2025 19:22
Çocuk dr umuza danışıklı sadcee emme sonrası uykuya dalarken zorlandığında olduğu için ve hep olmadığı için sizin dediğiniz gibi bise olduğunu düşündü fakat takip edeceğiz
A
Ahsen ..
2 Aralık 2025 12:30
Fatmanur Hanım sonuç ne oldu acaba benim bebeğimde uykuya dalarken 5-10 saniye titriyor eli veya ayağı sürekli olmuyor önceden yoktu yeni olmaya başladı 5 buçuk aylık olacak
F
Fatmanur
11 Aralık 2025 03:06
Oğlum 10 aylık kendiliğinden geçt dr a gösterdik uyku kasılması onemli bir sey gibi durmuyor dedi

Fatma U.
Uyku Danışmanı - Uzman Psikolog
11 Aralık 2025 07:06
Merhabalar 🌼 Yeni uykuya dalarken baş ve kolda 15 saniye süren titreme, sıklıkla iyi huylu bir durumdur ancak Hipnik Sekme veya infantil titreme olabilir. Bu tür bir nörolojik davranışı değerlendirmek ve altta yatan herhangi bir sorunu dışlamak için mutlaka bir çocuk nöroloğuna başvurulmalıdır.