Uykuda Sesler
99 görüntüleme
K
Kübra N.
19 Haziran 2025 00:32
Bebeğim 3.5 aylık. Uykusunda özellikle geceleri sanki rüya görüyor gibi ses çıkarıyor, bazen yüzünü ekşitip ağlıyor gibi yapıp hızlı hızlı nefes alıp veriyor. Sebebi ne olabilir. Bir ağrısı olup o yüzden bu şekilde mi tepki veriyor acaba? Böyle durumlae yaşayan var mı
Z
Zehra A.
19 Haziran 2025 00:37
Merhaba benim bebeğimde o aylarda aynı şeyleri yapardı ağlıyor gibi yapardi suratını sonra birden ekşitirdi arada gulumserdi hızlı hızlı nefes alıp verirdi sonra büyüdükçe geçti
B
Burcu Ö.
19 Haziran 2025 02:57
Merhaba rem uykusundan dolayıymış ben de 2 aylık bebeğimin doğduğundan beri sesli uyumasından endişelenmiştim zamanla azalıyormuş. Yüzünü ekşitip ağlıyor gibi yapması rüya görmesindendir benim kızım da bazen bağırıyor bile rüyasında korkup gözler kapalıyken hala. Uykusu sonlandığında ağlama devam etmiyorsa huzursuzluk devam etmiyorsa bir sorunu yoktur şeklinde düşünüyorum
K
Kübra N.
19 Haziran 2025 04:43
Çok teşekkür ederim. Rem uykusuna bağlı göz hareketleri vs olduğunu okumuştum ama bunlar korkutmuştu. İnşallah büyüyünce geçer o zaman bebeğiminki. Sağolun
A
Aysima K.
19 Haziran 2025 10:34
Merhaba kübra hanım. Geçiyor hiç merak etmeyin. Rem uykusu o. Benim kızım da o aylarda öyleydi. Hatta bir kere öyle bir çığlık attı ki kalakaldım 1.5 aylık bebek nasıl böyle çığlık atabilir diye. Ama büyüdükçe geçiyor. Şuan 8.5 aylık kızım arada yine uykusunda gülüyor o kadar. 😊
K
Kübra N.
19 Haziran 2025 13:12
Sağolun tekrardan teşekkür ediyorum. Başka örnekler duymak içimi rahatlattı 😌