Uykuda Ses Çıkarma

99 görüntüleme
C

Ceren Ö.

8 Nisan 2026 06:16
22 günlük bebeğim kucağımda uyuyor fakat ne zaman yatağına bıraksam tuhaf sesler çıkarıyor ve 10 dk sonra uyanıyor. Kucağımda çıkarmıyor aynı sesleri yatırdığım zaman çıkarıyor. Benimle aynı durumu yaşayanlar var mı acaba ne yapmam gerek önerisi olan var mı
İ

İnanç B.

8 Nisan 2026 07:29
Gaz çıkarmaya çalışırken çıkarıyor olabilir o sesleri rahatsız olduğu için uyanıyordur üst gazını mutlaka çıkarıp öyle yatırın
T

Tubanur E.

8 Nisan 2026 07:35
Ben de çok araştırmıştım yenidoğan döneminde bunu yarım kundak yapıp yatırın kollarıyla kendini uyandırıyor olabilir at kişnemesi gibi keçi gibi sesler çıkarmaları normal henüz hava yolları gelişmediği için gaz çıkarmaya çalışırken böyle sesleri oluyor
C

Ceren Ö.

8 Nisan 2026 08:28

İnanç Bilgi

Gaz çıkarmaya çalışırken çıkarıyor olabilir o sesleri rahatsız olduğu için uyanıyordur üst gazını mutlaka çıkarıp öyle yatırın

Çıkarıyorum aslında kucağımda da sorun yok ne zaman yerine yatırsam o zaman sorun başlıyor
C

Ceren Ö.

8 Nisan 2026 08:29

Tubanur Ergül

Ben de çok araştırmıştım yenidoğan döneminde bunu yarım kundak yapıp yatırın kollarıyla kendini uyandırıyor olabilir at kişnemesi gibi keçi gibi sesler çıkarmaları normal henüz hava yolları gelişmediği için gaz çıkarmaya çalışırken böyle sesleri oluyor

Kundak yapmama rağmen böyle her yolu denedim ne kaldı bilmiyorum
D

Damla E.

8 Nisan 2026 08:41
Biz 53 günlük olduk aynı durum bizde de var. Salonda reflu yatağında uyurken olmuyor. Kucakta da olmuyor ama gece park yatağına koyunca başlıyor. Normal olduğunu dusunmeye başladım
C

Ceren Ö.

8 Nisan 2026 11:37

Damla Eser

Biz 53 günlük olduk aynı durum bizde de var. Salonda reflu yatağında uyurken olmuyor. Kucakta da olmuyor ama gece park yatağına koyunca başlıyor. Normal olduğunu dusunmeye başladım

Peki park yatağına reflü yatağıyla koymayı denediniz mi acaba
D

Damla E.

8 Nisan 2026 16:44

Ceren Özçoban

Peki park yatağına reflü yatağıyla koymayı denediniz mi acaba

Evet bu gece o şekilde yattı. Yine normaldi. Uyanmaya yakın ufak tefek sesler çıkartıp hareketlenip uyandı. Ama park yatakta düz zeminde yattığında dediğiniz gibi sesler çıkarıyor

F. K.

8 Nisan 2026 20:14
Kundak bir çözüm olabilir, bir diğeri yer yön algısı henüz yok sizin kokunuz ortamdan gidince panik moduna geçiyor olabilir, bebeğin uyku durumunu tehlikeye atmayacak şekilde giyilmiş bir kıyafetinizi yanına bırakmayı deneyin, bir de alt gazı olabilir gaz sorunu varsa doktorunuza danışıp gaz damlası kullanmayı deneyebilirsiniz, naçizane tavsiyeler
C

Ceren Ö.

8 Nisan 2026 20:29

Firdevs Kazizade

Kundak bir çözüm olabilir, bir diğeri yer yön algısı henüz yok sizin kokunuz ortamdan gidince panik moduna geçiyor olabilir, bebeğin uyku durumunu tehlikeye atmayacak şekilde giyilmiş bir kıyafetinizi yanına bırakmayı deneyin, bir de alt gazı olabilir gaz sorunu varsa doktorunuza danışıp gaz damlası kullanmayı deneyebilirsiniz, naçizane tavsiyeler

Çok teşekkür ederim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir