Uykuda Ses

68 görüntüleme
H

Hatice Ö. ..

3 Ağustos 2025 11:56
35 günlük bebegım uykusunda sureklı sesler çıkarıyor uyanırkende sürekli gerneserek ve ıkınarak uyanıyor normal mı
G

Gökçe

3 Ağustos 2025 11:59
benim bebeğim de öyle yaklaşık 2 ay sonra geçti. aynı dediğin gibi ıkınıyordu uyurken kaba bi ses çıkarıyordu. doktoruma videosunu çekip göstermiştim, herhangi bi sağlık sorunu buna sebep olmaz bazı bebekler bu şekilde sesler çıkarabilir. ufak bi rahatsızlığı vardır ya da her şey yolundadır kafaya takacağımız bir durum değil demişti. eğer videosunu çekebiliyorsanız çekip doktorunuza danışın bence
H

Hatice Ö. ..

3 Ağustos 2025 12:00
Çok teşekkür ediyorum bana da normal gıbı gelıyordu ses çıkarmak ıstıyor dıye düşünüyordum ama çevre bu neden böyle yapıyor dıyınce acaba çocuğumda bır garıplık mı var dıye kaygılanıyordum
B

Betül E.

3 Ağustos 2025 18:26
Çok normal bizde aynısını yaşadık hiç kafanıza takmayın
Gizem K.

Gizem K.

3 Ağustos 2025 18:27
Merhaba gaz sorunu yaşıyor olabilir mi? Benim bebeğimde küçükken bu durumu bazen yaşıyordum sonucu gaz oluyordu
H

Hatice Ö. ..

3 Ağustos 2025 18:53
Gaz sorunumuzda oluyor ağlamıyor ama böyle uyanırken gerneserek ve kaba sesler çıkararak uyanıyor
Gizem K.

Gizem K.

3 Ağustos 2025 20:02
O çok normal benimki de yapıyordu bi süre sonra geçiyor kendiliğinden
E

Elif Y. G.

3 Ağustos 2025 20:07
Normal bi durum bazen gazdan da oluyor emzirirken ara ara gazını çıkartın sonra çıkarmak daha zor oluyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir