Uykuda Konuşma
75 görüntüleme
Ş
Şilan
10 Ocak 2026 06:47
Merhaba
6.5 aylık bebek. Gece uykusunda konuşuyor. Dıv dıv dıııvvvv vvvvvv vü vü gibi bebekce sesler. Biz onu uyandirana kadar konuşmaya devam ediyor. Kucağımıza aldığımız zaman, uyanıp gülüyor. Sonra gözünü kapatıp Konuşmaya devam ediyor. Büyüme basamaklarında bu normal kabul edilen bir hareket mi? Derin uykuya mı dalamıyor? Yoksa uyanık da sadece gözünü mü kapatıyor. Bir uzman hekime götürmeli miyim?
6.5 aylık bebek. Gece uykusunda konuşuyor. Dıv dıv dıııvvvv vvvvvv vü vü gibi bebekce sesler. Biz onu uyandirana kadar konuşmaya devam ediyor. Kucağımıza aldığımız zaman, uyanıp gülüyor. Sonra gözünü kapatıp Konuşmaya devam ediyor. Büyüme basamaklarında bu normal kabul edilen bir hareket mi? Derin uykuya mı dalamıyor? Yoksa uyanık da sadece gözünü mü kapatıyor. Bir uzman hekime götürmeli miyim?
Ö
Özge
10 Ocak 2026 06:50
bir sorun mu bilmem ama hayal edince cok tatlı geldi bana. ruya görüyor olabilir
Ş
Şilan
10 Ocak 2026 06:53
Yemin ederim çok tatlı. Bazen gülüyorum. Bazen oğlum sen konuşuyor musun diyorum. Tam uyanıyor. Bir de beni uyanık görünce çok heyecanlanıyor. Mutlu oluyor. Hiç uyumuyor
Ö
Özge
10 Ocak 2026 06:56
maşallah rabbim kucaginizda koysun.icinize dert olacağına bir uzmana danışın bence. aklınızdan çıkmış olur
Ş
Şilan
10 Ocak 2026 07:08
Hastanede hastalarınve hastalıklarin olduğunu, ve salgın dönemi olduğunu düşünürsek evde takip daha mantıklı geliyor. Durduk yere başımıza iş açmamak için çabamız.

Seda C.
10 Ocak 2026 07:19
Benim bebeğimde 6. Ayını doldurdu aynılarını yapıyor hatta dönüyor kafayı kaldırıyo arada suratıma bakıp gülüp tekrar uyuyo konuşup bağırıyo kendi haline bıraktım geri uyuyo biraz hevesini alıp
Ş
Şilan
10 Ocak 2026 07:24
Normal demek ki. Ben de görmezden gelmeye çalışayım. 😅 Belki kendiliğinden uyur
A
Ayşe Ş. ..
10 Ocak 2026 07:43
Oluyor bir dönem sesini keşfediyor. Bende garipsemiştim. Uyumuyor sanmıştım ama uyuyor. Biliyorsunuz bebekler edindikleri becerileri uykuda tekrar etmek ister. Biraz daha büyüsün emekleme pozisyonunda falan uyuyorlar gece🤣🤣

Seda C.
10 Ocak 2026 08:30
Keyfi yerinde olduğu için görmezden gelebiliyorum hatta bazen keyifle onu izleyip geceninbşr vakti kahkaha bile atıyorum ne uyku ister insanın canı ne başka birşey. Belki de keyfini sürmemiz gereken anlardan birkaçıdır. Ama bende kontrole gittiğimizde danışıcam doktorumuza muhtemelen normal diyicek
Ş
Şilan
10 Ocak 2026 08:47
Teşekkürler arkadaşlar 🤗