Uykuda Ikınma

170 görüntüleme
A

Aslı

24 Kasım 2025 05:16
3.5 aylik bebegim bir kag hafta öncesine kadarböyle degildi simdi gece 4 gibi uykusunda Ikinmaya bagliyor sabaha kadar. Kendi de derin uyuyamiyor bu gekilde biz zaten hig uyumuyoruz ne yapabilirim bu konuda? Kakasini günde 1 veya 2 günde 1 düzenli yaplyor ama ikinmalarimiz her geve ayni saatlerde bagliyor aglama da yok sadece ayaklarini kaldira kaldira ikiniyor.
E

Eliff

24 Kasım 2025 05:19
Muhtemelen gaz sancısı oluyor. Benim oğlum da aynı şekilde. Karnına masaj yağı ile masajyapıyorum gazını çıkarmasını destekliyorum .
A

Aslı

24 Kasım 2025 07:09
O kadar çok gaz çıkarıyor ki hala gazı olduğuna inanamıyorum
Ö

Özlem Y.

24 Kasım 2025 12:29
Benim bebegim da tam 4 aylik. Aynı şeyi bi de yaşıyoruz. Bir sonraki kontrolde doktora soracagim. Saat 3 4 ten sonra sürekli ikinma hali. Ne tam uyuyor ne de tam uyanik. Memede uyuyor bırakınca ikinmaya devam ediyor.
A

Aslı

25 Kasım 2025 14:29
Tıpatıp aynı şeyi yaşıyoruz lütfen doktorunuzun ne dediğini paylaşır mısınız?
Ö

Özlem Y.

25 Kasım 2025 14:33
Tabi ki unutmazsam inşallah, yazacağım buraya
Ö

Özlem Y.

29 Kasım 2025 10:30
Bizim doktorumuz alerji testi istedi. Kan vereceğiz ve deri testi yapılacak. Bebeğiminegzaması da vardı cunku
A

Aslı

29 Kasım 2025 19:16
Kan
testinin uykuda ıkınarak sürekli kendini uyandırmasıyla bi ilgisi var mıymış ki?
Ö

Özlem Y.

1 Aralık 2025 16:17
Bebeğimin egzaması da var. Besin alerjisinden şüphelendi

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir