Uykuda Hareket

119 görüntüleme
S

SD

30 Aralık 2025 21:19
Gece uykularında derin yatmasına rağmen ihareketli kafasını sürekli olarak sağa sola çeviriyor sürtüyor acıktıgını düşünüp mama veriyorum onu da kabul etmiyor ayakları havada sürekli eller kulakta hiç durmuyor yaşayan var mı bu durumu
Z

Zeynep Ö.

30 Aralık 2025 21:29
Merhaba kaç aylık bizim ki beş buçuk aylık ayakları havada kafasına sağa sola çeviriyor arada gece bir kaç kez dnk geldim bende bir çözüm ve sebep bulamadım
S

SD

30 Aralık 2025 21:31
4 ay 5 günlük kundak yapıyorum ellerini ama kurtarıp elleriyle sürekli kulağıyla oynuyor kafası dediğim gibi hep sağ sol yapıyor ayaklar havada bende bi çözüm bulamadım
L

Leyla Ö.

30 Aralık 2025 21:31
Merhaba benim ikizlerim 9 aylık saat 8 gibi uykuya hazırlıyoruz 1 saat sürüyor ve kızım döne döne kendini uyandırıyor öneriniz var mı
Z

Zeynep Ö.

30 Aralık 2025 21:32
Bana diş sancısı gibi geldi gazla beraber gece uyuduları için bağırsak hareketleri yavaşlıyor sanırım gazlana biliyorlar bide diş de eklenirse olabiliyor diye düşünüyorum kendimiz için
M

Merve K. ..

30 Aralık 2025 21:39
Galiba çoğu anne aynı sorunu yaşıyor bu konuda yalnızım sanıyordum 😄 bizimki de 5 aylık uyku esnasında elleri ayakları aynı şekilde hareketli maleseff bende sebebini anlayabilmiş değilim
S

SD

30 Aralık 2025 21:41
Diş bende düşündüm fakat bu belirtiler pek diş gibi gelmedi bana bi huysuzlugu vs yok boş hareketler gibi daha çok
C

Ceren K. B.

30 Aralık 2025 22:44
Büyük ihtimalle diş habercisi. Bizde de gece uyurken bir anda hareketlenmeler başladı ve sürekli kulağıyla oynuyordu. 4.ayda kulakla oynamalar başladı ve 6.ayda diş çıkardı. 6.ayda da uyku düzenimiz tamamen bozuldu
E

Eda D.

31 Aralık 2025 03:11
Evet bizimde aynıydı şimdi yaşını geçti şimdide surekli dönüyor ben yatırdığım yerde kesinlikle bulamıyorum takla atıyor resmen

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir