Uykuda Gözlerini Ovuşturma
129 görüntüleme

Ayşe K.
7 Mayıs 2026 11:54
4,5 aylık kızım var uyku esnasında burnunu kaşıyor gözlerini ovuşturuyor sürekli bu halde ve kıpır kıpır. Bu yüzden uykusunu devam ettiremiyor sanki. Rinit olabilir mi? Bu durumu yaşayan var mı varsa çözüm bulabildiniz mı?
U
Umut S.
7 Mayıs 2026 12:13
Bizde de bu durum var doktor hem egzamadam hep de alerjik rinitten şüpheleniyor. Egzaması yoğun değil onun için krem kullanıyoruz. Uykuda sağa sola dönüp gözlerini oluşturup emziğini çıkarıp duruyor o yüzden sadece kollarını kundak yapıyorum ama onu da istemiyor artık . Eline uyku arkadaşı verin isterseniz onu tutunca belki yüzüne götürmeyi bırakır . Ben bunu denedim fakat uyku ortasında bir şekilde eli yüzüne gidiyor belki sizin öyle olmaz işe yarar

Ayşe K.
7 Mayıs 2026 12:37
Egzama bizde yok çok geçmiş olsun. Rinit için damla kullanıyo musunuz
A
Ayşe Ş. ..
Premium Üye
7 Mayıs 2026 13:06
Yaşadık alerjik bir durum var. Havaların dengesizliği göz kuruluğu yapar dedi. Alerji için damla kullandık geçti

Ebru G. ..
7 Mayıs 2026 13:10
Egzama bizde yok çok geçmiş olsun. Rinit için damla kullanıyo musunuz

Afranur K.
7 Mayıs 2026 13:11
Ben önemsememiştim bu durumu uykusu geldiği için yaptığını düşünüyordum, uyuyana kadar kaşıyor, uykuda devam etmiyor ama sizin de öyle mi? Kızartıyor kaşıyarak?
Eğer öyleyse göz kuruluğu ya da rinitten mi şüphelendi doktor? Egzamamız yok bizim 🙏🏻
Eğer öyleyse göz kuruluğu ya da rinitten mi şüphelendi doktor? Egzamamız yok bizim 🙏🏻

Ayşe K.
7 Mayıs 2026 13:24
Ben önemsememiştim bu durumu uykusu geldiği için yaptığını düşünüyordum, uyuyana kadar kaşıyor, uykuda devam etmiyor ama sizin de öyle mi? Kızartıyor kaşıyarak?

Ayşe K.
7 Mayıs 2026 13:25
Yaşadık alerjik bir durum var. Havaların dengesizliği göz kuruluğu yapar dedi. Alerji için damla kullandık geçti
A
Ayşe Ş. ..
Premium Üye
7 Mayıs 2026 13:29
Doğrudur. O halde doktora bi danışayım çok tşk ederim
Yükleniyor...