Uykuda Emiyor Sadece

120 görüntüleme
A

Ayşe

25 Kasım 2025 11:33
5 bucuk aylık bebegım yalnızca uyuttuktan sonra emıyor uyanıkken asla emmesı yok gunduz uykuları da ayına gore azalmaya basladı halıyle beslenmesı azalır mı bu durumu yasayan var mı ya da onerısı bılgısı olan paylasabılırse cok sevınırım
L

Lale

25 Kasım 2025 12:21
Merhaba Ayşe hanım dördüncü aydan beri biz de sizin durumundayız . Kızın asla uyanıkken emmiyor meme de tutmadı blberondu hep. Gündüz uykuları azaldığı için ben de mecburen çay kaşığıyla veriyorum . Çok araştırdım hiçbir çare bulamadım kilo alımı da düşük olduğu için kaşıkla veriyorum onu da zorla veriyorum . Yüzüne ağzına masaj yapın diyorlar bir de ergoterapistler varmış ya da beslenme danışmanlığı onlardan isterseniz yardım alın
D

Damla D.

25 Kasım 2025 12:25
Merhabalar benimde kızım 4 ay 22 günlük 2. Aydan beri aynı problemi yaşıyoruz hiçbir yanıt bulamadım takiplidoktorum eşref saatini yakalayıp öyle emzireceksin diyor ama emziremeye başlamak için bile 30/40 dk uğraşıyorum sakinleşsin uyku moduna geçsin diye emzik biberon hiç tutmadı.herhangi bir öneriye açığım
D

Damla D.

25 Kasım 2025 12:32
@Tuğba Kavala Tabağ 🙌🏻
D

Damla D.

25 Kasım 2025 12:33
@Cansu Kurnaz Erhan 🙌🏻
Tuğba K. T.

Tuğba K. T.

Emzirme Danışmanı

25 Kasım 2025 12:36
merhaba bebeğiniz meme dışında başka bir yöntem ile besleniyor mu ?
D

Damla D.

25 Kasım 2025 17:43
Hayır sadece meme emiyor biberon ve emzik tutmadı hiç Tuğba hanım @Tuğba Kavala Tabağ
A

Ayşe

26 Kasım 2025 05:19
@Tuğba Kavala Tabağ hayır hıperlaktasyon ve tazyık sonucu sagımla beslenıyordu son bır bucuk aydır memeye dondu ama uykuda sadece yatarak ama artık uuku araları acılıyor bu sekılde nasıl devamlılık saglayacagım onu nılmıyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir