Uykuda Dönme
171 görüntüleme
S
Saliha N.
15 Temmuz 2026 12:02
5 aylık uykusunda sürekli time time yapıp kendını uyandırıyor geri bagır çağır burnunun üstünde uyuyor🤦🏻♀️ Bizim gibi bu durumu yaşayan var mı?
H
Hacer D.
15 Temmuz 2026 12:09
Ayyy aynısı bu gece neler çektim donucem diye gece 3e kadar uyumadı bı de döndükçe yatağin kenarlarına çarpıyor uykusu tamamen açılıyor bı gece yerde yatırmayı denicem bakalım
S
Saliha N.
15 Temmuz 2026 12:09
Ayyy aynısı bu gece neler çektim donucem diye gece 3e kadar uyumadı bı de döndükçe yatağin kenarlarına çarpıyor uykusu tamamen açılıyor bı gece yerde yatırmayı denicem bakalım
B
Banu ..
15 Temmuz 2026 12:13
Aynı durumdayız dönüp emeklemeye geçiyor uyandırıyor kendini ağlıyor sonra uyumak istiyorum diye 😁son bir haftadır böyle yer yatağına geçtik beraber yatıyoruz.
S
Saliha N.
15 Temmuz 2026 12:14
Aynı durumdayız dönüp emeklemeye geçiyor uyandırıyor kendini ağlıyor sonra uyumak istiyorum diye 😁son bir haftadır böyle yer yatağına geçtik beraber yatıyoruz.
H
Hacer D.
15 Temmuz 2026 12:14
Alanı genıs bulunca daha cok yapıyor ya 🤦🏻♀️
A
Aslıhan Ş.
15 Temmuz 2026 16:03
kafasını rahatlıkla kaldırabilidiği için Yüz üstü yatırıyorum ben kafasına çeviriyorum iyice kesinlikle daha uzun uyuyor
F
Fatma S. ..
15 Temmuz 2026 16:37
Çok normal aslında dönmesi 19 aylık kızım besiginde yatmadigi için bizim yatagimizda tek başına yatıyor anca sığıyor döne döne
M
Merve Ö.
15 Temmuz 2026 17:20
Canım anneler bu bir süreç kendisi geri dönmeyi öğrendiğinde müdahale etmenize gerek kalmıycak zor ama geçiyor inanın 珞 Ben anne yani beşiğinden hiç almadım o dönem her uyandığında uyanıp sırt üstü yatırdım. Zamanla yüz üstü uyumaya alışıyorlar ztn sadece sabır 殺
A
Ayşe H. B.
15 Temmuz 2026 17:23
kafasını rahatlıkla kaldırabilidiği için Yüz üstü yatırıyorum ben kafasına çeviriyorum iyice kesinlikle daha uzun uyuyor
Yükleniyor...