Uykuda Dönme

171 görüntüleme
S

Saliha N.

15 Temmuz 2026 12:02
5 aylık uykusunda sürekli time time yapıp kendını uyandırıyor geri bagır çağır burnunun üstünde uyuyor🤦🏻♀️ Bizim gibi bu durumu yaşayan var mı?
H

Hacer D.

15 Temmuz 2026 12:09
Ayyy aynısı bu gece neler çektim donucem diye gece 3e kadar uyumadı bı de döndükçe yatağin kenarlarına çarpıyor uykusu tamamen açılıyor bı gece yerde yatırmayı denicem bakalım
S

Saliha N.

15 Temmuz 2026 12:09
Hacer Dağlı
Ayyy aynısı bu gece neler çektim donucem diye gece 3e kadar uyumadı bı de döndükçe yatağin kenarlarına çarpıyor uykusu tamamen açılıyor bı gece yerde yatırmayı denicem bakalım
Alanı genıs bulunca daha cok yapıyor ya 🤦🏻♀️
B

Banu ..

15 Temmuz 2026 12:13
Aynı durumdayız dönüp emeklemeye geçiyor uyandırıyor kendini ağlıyor sonra uyumak istiyorum diye 😁son bir haftadır böyle yer yatağına geçtik beraber yatıyoruz.
S

Saliha N.

15 Temmuz 2026 12:14
Banu
Aynı durumdayız dönüp emeklemeye geçiyor uyandırıyor kendini ağlıyor sonra uyumak istiyorum diye 😁son bir haftadır böyle yer yatağına geçtik beraber yatıyoruz.
Ben de gece yanıma aldım 😔 off beşikte sallıyordum hemen uyuyordu sımdı nolcak yerde done done 😔
H

Hacer D.

15 Temmuz 2026 12:14
Saliha Nrl
Alanı genıs bulunca daha cok yapıyor ya 🤦🏻♀️
Gerçekten miii kendi uyumadigi gibi beni de uyutmuyor siz ne yapıyorsunuz peki
A

Aslıhan Ş.

15 Temmuz 2026 16:03
kafasını rahatlıkla kaldırabilidiği için Yüz üstü yatırıyorum ben kafasına çeviriyorum iyice kesinlikle daha uzun uyuyor
F

Fatma S. ..

15 Temmuz 2026 16:37
Çok normal aslında dönmesi 19 aylık kızım besiginde yatmadigi için bizim yatagimizda tek başına yatıyor anca sığıyor döne döne 
M

Merve Ö.

15 Temmuz 2026 17:20
Canım anneler bu bir süreç kendisi geri dönmeyi öğrendiğinde müdahale etmenize gerek kalmıycak zor ama geçiyor inanın 珞 Ben anne yani beşiğinden hiç almadım o dönem her uyandığında uyanıp sırt üstü yatırdım. Zamanla yüz üstü uyumaya alışıyorlar ztn sadece sabır 殺
A

Ayşe H. B.

15 Temmuz 2026 17:23
Aslıhan Şahinci
kafasını rahatlıkla kaldırabilidiği için Yüz üstü yatırıyorum ben kafasına çeviriyorum iyice kesinlikle daha uzun uyuyor
Ben de öyle yatırıyorum ama yine dönüyor. Benim bebeğim de yüzüstü yatıyor hep, korkuyorum bazen. Park yatak var yatmıyor çarptığı için uyanıyor. Ve bu aralar çok mızmız (5 buçuk aylık ) ne olcak böyle bilmiyorum
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir