Uykuda Dönme

120 görüntüleme
A

Ayşe G.

9 Şubat 2026 22:09
7 aylık bebeğim yaklaşık 2 haftadır uykusunda dönmeye başladı, dönmeye çalışırken de kendini sürekli uyandırıyor, yapabileceğim bir şey var mı
Ş

Şeyma Y.

9 Şubat 2026 22:10
Aynı konudan şikayetçiyim 8 aylık olacağız 1 gun sona [7.aydan](7.aydan) beri aynı bende çözüm istiyorum 🙏
K

Kübra A.

9 Şubat 2026 22:18
Benim bebeğim 4. Aydan beri sürekli dönüyor ve çoğu zaman yüzüstü uyuyor. Zamanla alışıyor, uyanmıyor dönerken.
Gülşah V. .

Gülşah V. ..

9 Şubat 2026 22:46
6,5 aylığız Bizimkide öyle kendini uyandırıyor yüzüstü dönüyor. 😩 hoopp tekrar başa sarıyoruz pış pış diye 😑
P

Pınar K. A. ..

9 Şubat 2026 22:57
Benim bebeğim sürekli sol tarafına dönüyor. Döndüğü tarafa bir yastık koyarak bu problemi çözdüm. Sürekli dönmeye çalışırken uyanıyordu yastık varken dönemiyor
A

Ayşe G.

9 Şubat 2026 23:00

Pınar Koçyiğit Akar

Benim bebeğim sürekli sol tarafına dönüyor. Döndüğü tarafa bir yastık koyarak bu problemi çözdüm. Sürekli dönmeye çalışırken uyanıyordu yastık varken dönemiyor

Benimki de hep sola dönüyor, yastık gibi engel koymayı denedim ben de ama yine hamle yapıp da dönemeyince tekrar tekrar deniyor sonra uyanıyor🥲 Bu geçici midir acaba ya ne zamana devam eder ki böyle
P

Pınar K. A. ..

9 Şubat 2026 23:05

Ayşe Gür

Benimki de hep sola dönüyor, yastık gibi engel koymayı denedim ben de ama yine hamle yapıp da dönemeyince tekrar tekrar deniyor sonra uyanıyor🥲 Bu geçici midir acaba ya ne zamana devam eder ki böyle

Yastık işe yaramamış olması üzdü😢 benim bebeğim 6 aylık dönmeyi ilk öğrendiği zamanlar dönmeye çalışıyordu şimdi bıraktı dönmüyor uykusunda ama bebekten bebeğe değişen bir durum aslında dönüp yüz üstü uyumayı öğrenmesini isterim ama nasıl öğrenecek bilmiyorum 🤷‍♂️ bir yerde de gün içinde yeteri kadar dönme aktivitesi yaparsa gece daha az döner diyordu

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir