Uykuda Dönme

106 görüntüleme
B

Büşra D.

12 Ocak 2026 18:23
Bebeğim 6.5 aylık, dönmeye başlayalı daha 1ay olmadı, bu hafta uykuya dalıp beşiğine koyunca uyuduğu halde dönüyor ve tummy time pozisyonuna geliyor, böyle olunca da uyanıyor ve uyandığı için ağlıyor. Geceleri uyuyamaz oldu, sizin başına geldi mi, ne gibi çözümler buldunuz?
Aybike A. .

Aybike A. ..

12 Ocak 2026 18:35
Benim oğlumda 6 aylıkken geceleri sürekli dönüp kendini uyandırıyordu bir süre gerçekten çok uykusuz kaldım. Şimdi 9aylık hala sürekli dönüyor ama artık kendi geri uykuya dalabiliyor. Bu süreç biraz sabır gerektiriyor malesef 🙁
İ

İrem

12 Ocak 2026 19:27
Benimki de 7 aylık oldu neredeyse bir aydır bundan muzdaribim:(
G

Gökçe Ç. ..

12 Ocak 2026 20:19
Bizde de 1 aydır aynı durum var şu anda 6 buçuk aylık…
S

Seyhan K.

12 Ocak 2026 20:28
Hamilelğimde kullandığım ebebekte olan yastık ssyeiende bu durumu çok yaşamadık ,yastık bebeğin yana dönesini engelliyor ve bu sayede uyanmıyordu şükür
N

Nadire K. ..

12 Ocak 2026 21:25
bizde 6 ay 10 günlük olduk bir haftadır bizde de uykuda dönme var ben sırtüstü yatıyorum ama kendi 1 dk geçmeden yüzüstü dönüyo bazen uyuyo ama çoğu zaman kendini doğru pozisyona getirene kadar sürekli ağlıyo bunları yaparken hep gözü kapalı dayanamayıp kendi yatağıma alıyorum beraber yatalım zaten yan yatıyo diye ama bildiğiniz tırmanıyo sürekli dönüp gitmek istiyo bende ne yapcam bilmiyorum gündüz bir şekilde geçiyo ama iki gündür gece sürekli böyle uyuduk mu naptık onu bile anlamıyorum yanlarını yastık koydum ama kendi olduğu yerde yine bişeyler yapmaya çalışıyo
İ

İrem

12 Ocak 2026 22:48
Geçen gün yanına koyduğum yastığı bebeğimin üzerinde buldum aklım çıktı bir an 🤦‍♀️ o yüzden artık yastık da kullanmıyorum hayırlısıyla zamanla geçer diye umut ediyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir