Uykuda Çok Hareket Ediyor Kendini Uyandırıyor

134 görüntüleme
Ayşe .

Ayşe ..

7 Şubat 2026 03:11
Bebeğim 7 ay 8 günlük. Gece uykusunda anlamsız bir saatte uyanıyor ve geri dalması çok zor. Gözleri kapalı bir şekilde sürekli sağa sola dönüyor. Sürekli hareket ediyor, sürekli. Böylelikle de dalamamış oluyor. Uyku eğitimi aldığım için uyanık emzirme yapamıyorum belli saatlerde kalkıp rüya öğünü yapıyorum. Aç olduğu için de uyanmıyor yani. Durduk yere sürekli hareket etmekten kendini uyandırıyor geri dalmıyor. Yaşayan var mı bu durumu :(
F

Fatime ..

7 Şubat 2026 03:58
Aynı durumdayım gerçekten çok yıprandım
A

Ayşe A.

7 Şubat 2026 04:24
Şu an tam olarak bunu yaşıyorum ne yapacağız ya :( uyandı geri dalamıyor
G

Gülçin A.

7 Şubat 2026 04:46
Merhaba uyku eğitimi aldığınız için müdahale etmiyorsunuz değil mi dalmasını bekliyorsunuz ne kadar sürüyor dalması. Sanırım emekleme pratiği yapıyor kendince
Emine N. S.

Emine N. S.

7 Şubat 2026 05:25
Benim oğlum üşüdüğünde aşırı hareket eder üşüyor olabilir mi acaba ?
Ayşe .

Ayşe ..

7 Şubat 2026 22:21

Gülçin Aktaş

Merhaba uyku eğitimi aldığınız için müdahale etmiyorsunuz değil mi dalmasını bekliyorsunuz ne kadar sürüyor dalması. Sanırım emekleme pratiği yapıyor kendince

Merhaba, aynen müdahale etmiyorum kendi dalması için. Önceden dalıyordu. (Maks 15 dkda) Üç beş gündür asla kendi kendine dalmıyor mutlaka temasla destek atıyorum yine yatağında uyuyor tabi. 2 saati bulduğu bile oluyor tamamen dalması. Kısa kısa uyuyup uyanıyordu hep. Eşim de emekleme pratiği diyor ama ben hiç sanmıyorum ya
Ayşe .

Ayşe ..

7 Şubat 2026 22:21

Emine Nur Sevinç

Benim oğlum üşüdüğünde aşırı hareket eder üşüyor olabilir mi acaba ?

Yok gerçekten ya, odanın sıcaklığı hep 25 falan

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir