Uykuda Çiş Sızması

126 görüntüleme
M

Meryem B.

24 Mayıs 2026 06:31
13 aylık oğlumu her banyo yaptırıp yatırdığımda çişi bezinden taşıyor ve üstü ıslanıyor. Üşüdüğünü düşünüp kıyafetini bir tık kalın tutuyorum ama sonuç yine değişmiyor. Bazen bezi tam dolmamasına rağmen böyle oluyor. Bu durumun sebebini bilen var mı?

M. K.

24 Mayıs 2026 06:53
Ben de ıkı aydır aynı sorunu yasıyorum su an 15 aylık.yatıs pozısyonu yuzustu ve cok donuyor gece emıyor bu sebeple tastıgını dusunuyorum
M

Mine Ş.

Premium Üye
24 Mayıs 2026 09:21
Pipişini aşağıya doğru hafifçe indirip öyle bağlayın annesi. Artık büyüdükleri için çiş yaparken hareketleniyor pipişler. Bir de yan cırtlarını açın deneyin
Bengü I.

Bengü I.

24 Mayıs 2026 09:35
Artık rahat durmadığı için zor bezliyordum ve kilot beze geçince sorunu çözdük.
M

Meryem B.

24 Mayıs 2026 10:50
Mine Köksal
Ben de ıkı aydır aynı sorunu yasıyorum su an 15 aylık.yatıs pozısyonu yuzustu ve cok donuyor gece emıyor bu sebeple tastıgını dusunuyorum
evet benim oğlum da gece çok dönüyor, hareketli yatıyor ama sadece banyo yaptırıp yatırdığım geceleri böyle olunca anlam veremedim. Diğer gecelerimizde bir sızma yok
M

Meryem B.

24 Mayıs 2026 10:53
Mine Şahin
Pipişini aşağıya doğru hafifçe indirip öyle bağlayın annesi. Artık büyüdükleri için çiş yaparken hareketleniyor pipişler. Bir de yan cırtlarını açın deneyin
Evet yan cırtlarını açar öyle bezlerim hep. Normal zamanda bir sıkıntımız yok ama banyo yaptığı gece böyle oluyor. Pipisini de deneyeceğim teşekkür ederim
M

Meryem B.

24 Mayıs 2026 10:54
Bengü Ilgüy
Artık rahat durmadığı için zor bezliyordum ve kilot beze geçince sorunu çözdük.
Hangi marka bezi kullanıyorsunuz. Ben ilk sorunu külot bezde yaşadım sonra normal beze geçtim. Külot bezin daha çok sızdırdığını düşünüyorum
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir