Uykuda Çığlıkla Uyanma Baygın Bi Şekilde Ağlama

188 görüntüleme
G

Gülse T. ..

13 Aralık 2025 14:44
Gece uykuduktan 1 buçuk 2 saat sonra bir anda çığlıklarla uyanıyor ve baygın bi şekilde ağlıyor bizi asladuyöuyor uyandıramıyoruz çölzaman oluyor ayılması 8 ay 23 günlük
G

Gdkmc

13 Aralık 2025 15:12
Bu durumun videosunu çekin ve en kısa sürede doktora başvurun..
S

Simla ..

15 Aralık 2025 20:10
Bizde de 5 aydır durum aynı ne yapacağımı şaşırdım artık
Seda C.

Seda C.

16 Aralık 2025 06:28
Bizimki de onu yapıyor ama farkı ayılıyor. Kaldırıp biraz gazını alıyorum genellikle üst gazından dolayı yapıyo
Fatma U.

Fatma U.

Uyku Danışmanı - Uzman Psikolog

16 Aralık 2025 07:05
Merhabalar 🌼Bu durumda bebeğinizi sarsarak ya da yüksek sesle uyandırmaya çalışmayın; sakin kalın ve kendine zarar vermesini engelleyin. Sık tekrarlıyorsa mutlaka çocuk doktorunuza danışın.
F

Fatma L.

17 Aralık 2025 19:43
yastigin üzerine yüzüstü uzanip yatiyor surekli.ve her uyandigimda odanin bir kosesinde uyurken goruyorum.
F

Fatma L.

17 Aralık 2025 19:44
her uykudan uyandiginda çığlikla ağliyor öğün farketmeksizin uyku suremiz 10 dk da bir bolunuyor
S

Sena B. A. ..

19 Aralık 2025 05:28
Benim kızımda da 4 aylık olduğunda başladı bu durum uyku terörü olarak geçiyor gece uykuya daldiktan 1 saat sonra baygınmis gibi çığlık çığlığa bağırıyordu sakinleştirmek için kucağımıza alıyorduk bazen 5 bazende daha fazla dakika sürüyodu ama gündüz uykularını düzenleyince azalmaya başladı gün içinde uykusunu almadığında çıkıyor bu uyku terörü ama bünyeleri güçlendikce bu problem ortadan kalktı şu anda 1 yaşındayız ve uyku terörümüz kalmadı. Size tavsiyem gün içindeki uyku düzenini kontrol edin yatağa çok yorgun girmesin uyandırmak için zorlamayın sadece sizin sesinizi duyarak kısa sürede sakinleşir, eğer ki uyku terörü her gece sizi ziyaret ediyorsa mutlaka doktorunuza danışınız

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir