Uykuda Çığlık

111 görüntüleme
Büşra A.

Büşra A.

17 Aralık 2025 10:11
18 aylık bir kaç gündür uykuda çığlık atarak uyanıyor. Sakinleştirmeye çalışsak sarılmak için çabalarsak daha çok bağırıyor. 15 20 dakika boyunca ağlıyor sonra uyumaya çalışıyor tekrardan. Neden yapıyor olabilir? Emzirmiyorum.
Ö

Öykü K.

17 Aralık 2025 11:18
Ekrangörüyosa uyku terörü olabiliyor ya da lkabus :( ben bi kere oğluma fotograflı bi kitap vermiştim takılsın diye yazarların fotografları vardı ve garip geldi gecede bunu yasadık
S

Sena B. A. ..

19 Aralık 2025 05:32
Benim kızımda da 4 aylık olduğunda başladı bu durum uyku terörü olarak geçiyor gece uykuya daldiktan 1 saat sonra baygınmis gibi çığlık çığlığa bağırıyordu sakinleştirmek için kucağımıza alıyorduk bazen 5 bazende daha fazla dakika sürüyodu ama gündüz uykularını düzenleyince azalmaya başladı gün içinde uykusunu almadığında çıkıyor bu uyku terörü ama bünyeleri güçlendikce bu problem ortadan kalktı şu anda 1 yaşındayız ve uyku terörümüz kalmadı. Size tavsiyem gün içindeki uyku düzenini kontrol edin yatağa çok yorgun girmesin uyandırmak için zorlamayın sadece sizin sesinizi duyarak kısa sürede sakinleşir, eğer ki uyku terörü her gece sizi ziyaret ediyorsa mutlaka doktorunuza danışınız
Büşra A.

Büşra A.

21 Aralık 2025 10:06
Şuan yaşamıyoruz çok şükür bir kaç gün yaşadık ama dediğiniz gibi gündüz uykusundan ve yorgunluktan olabilir. Başka birşey var sandım çok korktum ama düzelei şükür teşekkür ederim arkadaşlar
Aysel K.

Aysel K.

21 Aralık 2025 10:23
Her bebek yaşıyor malesef kabus olabilir gündüz yaşadığı birşeyden olabilir öyle olduğunda anne babayı tanıyamıyorlar uykudan dolayı sakinleşmesi zor oluyor eşim kucağına yatırıp odada dolanırdı sakinleşiyordu

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir