Uykuda Ayrılık Kaygısı :(

193 görüntüleme
N

Nur ..

24 Haziran 2026 11:11
Bebeğim 10 aylık memede ya da ayakta uyutup yatağına koyuyorum uykusuna yatağında devam ediyo ama 2 gündür uykuya dalmasına rağmen yatağına koyduğum gibi ağlamaya başlıyo gece uykusu da gündüz uykusu da bu şekilde sürekli ya ayağımda olacak ya da kucağımda gündüz bir şekilde tolere edebiliyorum ama gece ben de uyuyamadığım için çok zor oluyo. Bu durumu yaşayan var mı nasıl düzeltecem :(
Mine Ş.

Mine Ş.

Premium Üye
24 Haziran 2026 15:50
Yatağında bir süre piş piş yapıp elinizi ve varlığınızı hissettirin kalkmak isteyebilir 2-3 kez tekrar edin sonrasında kucağınıza alın. Bir kaç gün sonra sonuç verecektir biz de aynı sorunu yaşıyoruz
N

Nur ..

24 Haziran 2026 15:56
Mine Şahin
Yatağında bir süre piş piş yapıp elinizi ve varlığınızı hissettirin kalkmak isteyebilir 2-3 kez tekrar edin sonrasında kucağınıza alın. Bir kaç gün sonra sonuç verecektir biz de aynı sorunu yaşıyoruz
Piş piş yapıyorum zaten koyar koymaz gittiğimi düşünmesin diye ama dönmeye çalışıp kafasını kaldırıyo ağlamaya başlıyo uykusu dağılmasın diye mecburen tekrar kucağıma alıyorum
Mine Ş.

Mine Ş.

Premium Üye
24 Haziran 2026 21:12
Kucağınıza alacağını bildiği için direniyor siz hemen pes etmezseniz yavaş yavaş direnci kırılacaktır tabi ki de çok yoğun uzun süren ağlamalarda alıp sakinleştirin ama uykuya dalmadan sakin bir şekilde yatağına yatırım bir iki kez daha deneyin ertesi gün 3 kez deneyin alışacak. Sürekli bu yorgunluğu çekmektense bir kaç gün siz dirençli olun bebekler kolay alışıyor
N

Nur ..

24 Haziran 2026 21:15
Mine Şahin
Kucağınıza alacağını bildiği için direniyor siz hemen pes etmezseniz yavaş yavaş direnci kırılacaktır tabi ki de çok yoğun uzun süren ağlamalarda alıp sakinleştirin ama uykuya dalmadan sakin bir şekilde yatağına yatırım bir iki kez daha deneyin ertesi gün 3 kez deneyin alışacak. Sürekli bu yorgunluğu çekmektense bir kaç gün siz dirençli olun bebekler kolay alışıyor
Haklısınız deneyeyim bugün çok teşekkür ederim 🌸
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir