Uykuda Ağlama Krizleri

175 görüntüleme
S

Sena m.

10 Ağustos 2025 21:29
Merhaba kızım 22 aylık ve 2 yaş sendromları yaşamaya başladık ama yaklaşık bir haftadır uykuda ufak ufak ağlamaya başlayıp şiddetli devam ediyor çığlık çığlığa ağlıyor asla sakinleştiremiyoruz ve bazen yarım saatti buluyor bu durum yani öyle ki artık sesi kısılıyor bunun sebebi ne olabilir??
Gökçe Ç. Y.

Gökçe Ç. Y.

10 Ağustos 2025 21:35
Doğrumu bilmiyorum ama bilmediğim bir yeri ağrıyor olabilir diyerek ben Calpol falan verirdim yatmadan
S

Sena m.

10 Ağustos 2025 21:38
Öğlen uykularında da aynı aslında uyanıkken çok iyi sadece uykuda öyle olduğu için calpol hiç vermedim ama denerim teşekkür ederim 🌸
S

Selenay Ç.

10 Ağustos 2025 22:11
Benim kızım da 22 aylık ve aynı durum iki gündür bizde de var. Gece asla uykuya geçmek istemiyor. Sürekli uyanıyor ve ağlama krizine giriyor.
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

10 Ağustos 2025 22:28
Calpol vermeyin bakın böyle ilaçlar önlem ilaçları değildir. Çocuğunuza gereksiz yükleme yapmayın. Her ağlama bir ağrıya işaret değildir önce altında yatan nedeni bulmaya çalışın bir yeri ağrıyor bile olsa bu ağrıyı durdurmak yanlış. Akut batın dediğimiz tablolarda apandisit vs gibi ağrı kesici verildiği için apandisiti patladı diye konuşuyor insanlar erken tanısı olamadığı için bu örnek sizin için geçerli değil ama neden Calpol verip ağrı kesmeseniz gerektiğini anlatmak için yazdım. Genel olarak ne olursa ağlıyor ona dikkat edin mesele tiz bir ses mi korkuyor mu ? Sıcak olunca mı ? Ortamla mı alakalı ? Uyumadan önce onu etkileyen bir şey mi oldu sadece gözlem yapmanızı tavsiye edeceğim.
K

Kübra P.

10 Ağustos 2025 22:57
Fikriniz nedir bilmiyorum fakat benim tecrübem çocuklarım gece ya da gündüz uykusunda sebepsiz ağlarsa rad suresi açıyorum susup rahat uyuyolsr ayrıca havalar çok sıcak su da istiyor olabilir
S

Sena m.

11 Ağustos 2025 04:19
Çok haklısınız Ayça hanım zaten bir hafta oldu ve asla vermedim ama o kadar çok ağlıyor ki ne yapacağımı bilemiyorum ortam ısısı iyi uyumadan önce sevdiği kitaplardan hikayeler anlatıyorum aslında hiç bir neden bulamıyorum cevabınız için teşekkür ederim 🌸
S

Sena m.

11 Ağustos 2025 04:22
Merhaba Kübra hanım sık sık su veriyorum her uyandığında iyiki duayı yazdınız aslında rad süresi hiç aklıma gelmemişti onuda dinletirim bugün inşallah cevabınız için teşekkür ederim 🌸

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir