😲uykuda Ağlama ♥️
152 görüntüleme

Ebru K. ..
22 Aralık 2025 21:37
Kızım 5 ay 29 günlük uyuduğu esnada ayakları ile kendini geri atıyor yastıktan kafasını ve devamlı sağa sola çevirip duruyor kafasını ağlıyarak uyanıyor ne den oluyor bu?😊💗

İlsu O. K.
22 Aralık 2025 21:56
Ebru Hanım Merhaba; 1 yaşından küçük bebeklerde boyun gelişimi devam ettiği için yastık kullanımı uyku zamanlarında uygun görülmüyor nacizane söylemek istedim.🙏🏻 Bebeğiniz yastıkla uyumak istemiyor olabilir.. 5-6.ayda bebeklerde uyku düzeni ve sirkadiyen ritim yani gece-gündüz farkı, henüz tam gelişmediği için geçiş evrelerinde uykudan kopmalar ağlamalar olabiliyor. Ama elbette gaz-uyku gerilemesi-reflü-oda sıcaklığı-diş çıkarma-dolu bez-ayrılık kaygısı-gün içinde aşırı uyarılma yorgunluk gibi sebeplerden dolayıda olabilir. Biraz gözlemleyin isterseni sadece gece uykusunda mı gündüzde böyle mi,her gece mi oluyor buna göre doktorunuza bir danışın 🌸

Ebru K. ..
22 Aralık 2025 22:01
Şu 3 gündür böyle gündüz hiç Bir şey yok gece başlıyor bu durum reflü değil oda ısısı 22 23 sıtapil şekilde nem oranı vs tek tek yazıp ilgilendiğiniz için ayrıca teşekkür ederim 🥹🎀🎀@İlsu Olcahan Kantarcılar

İlayda M. A.
23 Aralık 2025 07:00
Benim kızımda 5 ay 29 günlük dişle alakalı olabilir normalde düzenli uykusu vardı ama diş döneminde böyle oluyormuş genel olarak ama 1 yaşından önce yastık kullanımı önerilmiyor diye biliyorum

Ebru K. ..
23 Aralık 2025 08:18
@İlayda Mez Ak 40 dk sonra geri alıyorum yastığı uykuya dalmasını bekliyorum ama bu mümkün olmuyor bu arlar malesef geri atıyor kendini kafasını sağa sola çevirip duruyor inş hemen geçer ve geri eski düzne gireriz😔

Ebru K. ..
23 Aralık 2025 08:20
Yaaaa aynı gün olması ne güzel tesadüf 🫶🏻💓♥️🤗🎀💗 @İlayda Mez Ak

İlsu O. K.
23 Aralık 2025 09:08
@Ebru Keleş tadımlara başladınız mı ? Benim ayınızda ilk aklıma gelen bebeğin gün içinde genel durumu iyi ve herhangi bir hastalık bulgusu yoksa katı gıda kaynaklı midede rahatsızlık-reflü ya da diş sancısı olurdu. Bunlarda değilse uyku rutininde değişim var mı- gündüz fazla mı uyuyor bana bir bakılabilir. Olasılıkları elerseniz gözlem yapıp işiniz biraz daha kolaylaşır. Bazen giç bir sebepte olmayabiliyor o zaman anneye sabır dilemekten başka çare kalmıyor ☺

İlayda M. A.
23 Aralık 2025 12:29
@Ebru Keleş evet gerçekten öyle ❤️ hepimize sabır diliyorum zor süreçler şimdi yorulduğumuz zamanları bir gün gelecek gülerek anlatacağız🙏🏻😊

Ebru K. ..
23 Aralık 2025 12:44
Bende öyle Umut ediyorum 🥹🤗 @İlayda Mez Ak 💐💗♥️