Uykuda Ağlama
92 görüntüleme
C
Cansu T.
22 Temmuz 2025 22:16
4,5 aylık bebeğim son 1 haftadır uykusunda birden bağırarak ağlıyor bu ağlamalar bazen anlık uykusunda oluyor uykuya devam ediyor bazen uykudan ağlayarak uyanıyor zor sakinleştiriyorum diş mi diye düşündüm ama bir şişlik yok damaklarında neden olabilir ?
D
Dilara Ö. ..
22 Temmuz 2025 22:19
Atak haftalari 😔biz de yeni atlattık en korktuğum 4 ay atağıydi geldi geçti şükür ama yıprandık😄
S
Seda E.
22 Temmuz 2025 22:20
Benim gördugum baydır benım oğlum da oyle süt verince susuyor. Acıkma aglaması sanırm. Sütü sağarak veriyorum bıberonla o yuzden uykuda aglayınca bıberon verınce susuyor
C
Cansu T.
22 Temmuz 2025 22:22
Gerçekten yıpratıcı bir ay huyu suyu da hep değişti 🥲 bir yeri acıyor sanıyorum doktor çok ağlarsa calpol verirsin demişti verdim yine aynı olunca nesi var diye düşündüm hep
C
Cansu T.
22 Temmuz 2025 22:23
Ağlayarak uyanırsa emziriyorum susuyor evet uykuda ağlarda emzik veriyorum öyle de susuyor ama saat başı tekrarlıyor bunu
E
Ebru Y.
22 Temmuz 2025 22:31
Ikız kızlarımdan bırı bı sekılde gece aglyarak uyanır dişleri de cıktı 26aylık suan bende ne yapcagım bılmıyorum

Yasemin İ. K.
22 Temmuz 2025 22:33
Diş sancısı olabilir yani illa kabarıklık olması gerekmiyor. Bu aylarda damaklar sertleşmeye ve iyice gelişmeye başlıyor. Bu açıdan bazı önlemler alarak deneyin bakalım. Rahatlarsa diştir, rahatlamazsa 4.ay sorunsalıdır🙂 geçiyor merak etmeyin. Zor bir ay 4.ay size katılıyorum
C
Cansu T.
22 Temmuz 2025 22:37
Birazda dişe yönelik bişeler yapayım haklısınız öyle anlarım artık :)