Uyku Zamanı Oluşturma

108 görüntüleme
A

Ayşe H. B.

26 Nisan 2026 21:29
2 ay 20 günlük bebeğim var akşam uykusu oluşturamıyorum. Duş loş ışık emme hepsini yapıyorum ama bir türlü uykuya geçiş yapamıyoruz. En erkem 22 de uyuyor ve bu 00.00 yi buluyor. Nasıl yapmam lazım yoksa böyle diyip bu şekilde mi devam etmem

lazım şaşırdım kaldım 😕
M

Mine Ş.

Premium Üye
26 Nisan 2026 21:46
Bebeklerde sirkadyen ritim 4. Aydan sonra düzene girer 4. Aya kadar bebek nasıl isterse öyle uyur🥹 rutine devam edin büyüdükçe uyumayı, gece/gündüz artırımını öğrenip yerine oturacaktır 😊
A

Ayşe H. B.

26 Nisan 2026 21:50
Mine Şahin
Bebeklerde sirkadyen ritim 4. Aydan sonra düzene girer 4. Aya kadar bebek nasıl isterse öyle uyur🥹 rutine devam edin büyüdükçe uyumayı, gece/gündüz artırımını öğrenip yerine oturacaktır 😊
3. Ayda başladım diyen insanlar var. İçim rahatladı akışında bırakıyorum o zaman 🙏
M

Mine Ş.

Premium Üye
26 Nisan 2026 21:54
3. Ayda rutini öğrenmeye başlar ama sürekli aynı saatte uyuyup uyanmazlar. Yaşına uygun uyanıklık ve gündüz uyku sürelerini takip edin. Örnek veriyorum 4. Aydan sonra 2-2,5 saat uyanık kalabiliyor ise son uyandığı saatten 2,5 saat sonra uykuya yatırırsınız. Günde 3 bazen 4 uyku yapabilirler. Bu aylarda henüz gece/gündüz ayırımını bile bilmiyorlar içiniz rahat olsun 😊
A

Ayşe H. B.

26 Nisan 2026 21:57
Mine Şahin
3. Ayda rutini öğrenmeye başlar ama sürekli aynı saatte uyuyup uyanmazlar. Yaşına uygun uyanıklık ve gündüz uyku sürelerini takip edin. Örnek veriyorum 4. Aydan sonra 2-2,5 saat uyanık kalabiliyor ise son uyandığı saatten 2,5 saat sonra uykuya yatırırsınız. Günde 3 bazen 4 uyku yapabilirler. Bu aylarda henüz gece/gündüz ayırımını bile bilmiyorlar içiniz rahat olsun 😊
Teşekkür ederim 🙏 inşallah bir düzene girer yavrum.
M

Mine Ş.

Premium Üye
26 Nisan 2026 21:58
Sabır işi gerçekten ama çabuk öğreniyorlar 😊
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir