Uyku ve Meme Reddi

61 görüntüleme
D

Deniz A.

2 Ocak 2026 12:34
Bebeğim yarın 40 günlük olacak. İki gündür kısa kısa emiyor bırakıyor onu da bazen kusuyor, ağzında bir şey var da yiyor gibi hareketler yapıyor. Ve gece 5 dakikalık dalmalar dışında sabaha kadar uyumuyor gözleri kapalı ama sürekli mızırdanıyor neden olabilir bu? Tam biraz düzene girdik derken tekrar bozulduk ne uyumak istiyor ne emmek ne yapacağım
M

Miray E.

2 Ocak 2026 12:51
Reflü ve gaz olabilir. Yediklerinizi gözden geçirin. Sütünüz çok tazyikli geliyor da olabilir. O zamanlar da bebekler emmek istemiyor.
D

Deniz A.

2 Ocak 2026 13:08
Reflüyü nasıl anlayabilirim ya da önleyebilirim
M

Miray E.

2 Ocak 2026 15:36
Benim kızım da 5 aylık reflüsü var. Emiyor emdikten sonra hemen kusuyor. İlk başlarda sürekli öğürüyordu yatırınca huzursuzlanıyordu. Şimdi yavaş yavaş oturmaya başladığı için rahatlamaya başladık ama emip hemen uzanırsa yine kusuyor.
K

Kübra Ö. ..

2 Ocak 2026 17:08
Benim bebeğimde aynıydı sütüm tazyikli geliyordu boğuluyo ve memeden kaçıyorduher emzirmeden önce tazyikli sütü sağdım öyle emzirince meme reddi yapmadı bir kaç hafta Böyle gittikten sonra vücut alışıyor zaten bebek emerken süt üretmeye başlıyor sabretmen lazım uyumadığında göğsümde uyutuyordum öyle dene faydasını görürsün her emmeden sonra 15 20 dakika dik tutki midesinden yukarı çıkmasın ve varsa reflü yatağında yatır

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir