Uyku ve Gaz Sorunu

199 görüntüleme
E

Ebru İ.

19 Şubat 2026 07:02
Merhabalar. Bebeğim 3 ay 10 günlük. Bir haftadır her emme sonrası neredeyse gazı oluyor. Karnında sürekli hareketlilik bar. Akşamları özellikle emerken acı çekiyor , yatırıp emziremiyorum. Ayrıca gündüzleri neredeyse hiç uyuyamıyor. Tam dalıyor beş on dakika sonra uyanıyor. Geceleri bazı günler saat başı uyandığı oldu.
Hacer A.

Hacer A.

19 Şubat 2026 09:58
Merhaba ebru, çok normal benim bebeğim de çok gazlı bir bebekti sancıdan dolayı hiç uyumadı emin ol zamanla geçecektir bu sancılar :)
M

Merve K.

20 Şubat 2026 00:16
Benim bebegimde 3 ay 21 gunluk ayni seyleri yasiyoruz yegenim var 21 gun var aralarinda o da ayni. Su an tam ogrenme zamanlari oldugu icin beyinleri inanilmaz yorgun dusuyor. Ayni seyleri yasiyoruz
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

20 Şubat 2026 21:48
Bence 12. Hafta atağından kaynaklı uyku sorunu benim kızımda öyleydi gaz pek sonradan olmuyor ikinci haftada başlıyor yani gazdan kaynaklı bir sorun değilde ataktan kaynaklıdır sabır
D

Derya S. ..

20 Şubat 2026 22:19
Bagirsak ve gaz sorunlari icin bir suredir doktorumun yonlendirmesi ile Ocean Lactase kullaniyorum. Her ogun oncesi 1 veya 2 damla. Eger ilac karsiti degilseniz tavsiye ederim. Oglum 3 ay 9 günlük.
E

Ebru İ.

29 Mart 2026 22:13

Hacer Aktaş

Merhaba ebru, çok normal benim bebeğim de çok gazlı bir bebekti sancıdan dolayı hiç uyumadı emin ol zamanla geçecektir bu sancılar :)

Ne zaman biter acaba 4,5 ay olduk hala devam :)
Latife K.

Latife K.

29 Mart 2026 23:32
3-4. Aydan sonra yavaş yavaş rahatlıyor yenidoğan dönemi gibi olmuyor. Evet gaz oluyor çok zorlamıyor ilk günler gibi. Ama normal bagırsakları yeni yeni geliştiği için

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir