Uyku ve Gaz Sorunu
142 görüntüleme
E
Ebru İ.
19 Şubat 2026 07:02
Merhabalar. Bebeğim 3 ay 10 günlük. Bir haftadır her emme sonrası neredeyse gazı oluyor. Karnında sürekli hareketlilik bar. Akşamları özellikle emerken acı çekiyor , yatırıp emziremiyorum. Ayrıca gündüzleri neredeyse hiç uyuyamıyor. Tam dalıyor beş on dakika sonra uyanıyor. Geceleri bazı günler saat başı uyandığı oldu.

Hacer A.
19 Şubat 2026 09:58
Merhaba ebru, çok normal benim bebeğim de çok gazlı bir bebekti sancıdan dolayı hiç uyumadı emin ol zamanla geçecektir bu sancılar :)
M
Merve K.
20 Şubat 2026 00:16
Benim bebegimde 3 ay 21 gunluk ayni seyleri yasiyoruz yegenim var 21 gun var aralarinda o da ayni. Su an tam ogrenme zamanlari oldugu icin beyinleri inanilmaz yorgun dusuyor. Ayni seyleri yasiyoruz

Ayşe V. ..
20 Şubat 2026 21:48
Bence 12. Hafta atağından kaynaklı uyku sorunu benim kızımda öyleydi gaz pek sonradan olmuyor ikinci haftada başlıyor yani gazdan kaynaklı bir sorun değilde ataktan kaynaklıdır sabır
D
Derya S. ..
20 Şubat 2026 22:19
Bagirsak ve gaz sorunlari icin bir suredir doktorumun yonlendirmesi ile Ocean Lactase kullaniyorum. Her ogun oncesi 1 veya 2 damla. Eger ilac karsiti degilseniz tavsiye ederim. Oglum 3 ay 9 günlük.