Uyku ve Gaz
75 görüntüleme

Selin Ş.
27 Kasım 2025 16:58
2 aylıkbebegim hem gece gaz çıkarmıyor beslendikten sonra hemde gün içinde gaz çıkarmasına rağmen hala gazlı ve sürekli ağlıyor bugün 9 da uyandı toplasan şu saate kadar 2 saat uyudu ve hala ağlıyor uykuya geçmeye calisirken inliyor ne yapacagimi şaşırdım yardım edin nolur
E
Esma T.
27 Kasım 2025 17:28
Gaz damlası kullandınız mı birde mama veriyosanız içine iki damla falan zeytinyağı koyun isterseniz

Selin Ş.
27 Kasım 2025 17:35
Zeytinyağı koyuyorum mama veriyorum anne sütüyle birde Metsil kullanıyorum 6 saatte bir
Ş
Şeyda A.
27 Kasım 2025 17:39
Bebeğim sabaha karşı gazdan ağlayarak kıvranırdım sma mama kullanıyordum ama değiştirdim Hipp kullanıyorum çok memnunum ve ayaklarının altına acı elma yağı sürüp masaj yapıyorum gazını çıkartabiliyor denemenizi tavsiye ederim
M
Melike M.
27 Kasım 2025 17:43
Benim bebeğimde öyleydi.Acı elma yağını çok önermedikleri için ben hiç kullanmadım.Metsil bebeğinizde işe yarıyorsa kullanın ama ben hiç işe yaradıgını duymadım kimseden.Biz hep bacaklarını dizlerinden kırarak dizlerini karnına kadar iyice götürürdük.O şekilde çok rahat çıkarıyorlar.Çıkarmayan çocuk çıkarmıyor sizi çok iyi anlıyorum yapmadıgım kalmamıştı benimde.Siz kimyonun öğütülmemiş halini alıp demleyip için.Bebeğe kiraz çekirdekli kemek kullanabilirsiniz.Bebeği sıcak tutabilirsiniz,Gaz masajları yapın.ve bence probiyotik kullanın o gaz damlalarından çok daha iyi bence