Uyku ve Emzirme
118 görüntüleme
N
Nazlı Y.
19 Haziran 2025 01:46
Osman hocam her platformda takip ediyorum çok başarılı , aydınlatan ve bizleri düşünen birisiniz saygım sonsuz tebrik ediyorum sizi.
Sorum ise bebeğim 2 aylık gündüz uykuları düzensizleşti memede uyuyor sonrasında beşiğe geçtiğinde uykuyu sonlandırıyor. Memede çok kımıldanıyor gaz sancısından dolayı karnı sürekli gurul gurul ediyor doğduğundan beri kka sıvı şekilde devam ediyor. Gaz damlası kullanmaya başladım ama gaz sancı seyri değişmedi. Şimdiden teşekkür ederim 🙏🏻
Sorum ise bebeğim 2 aylık gündüz uykuları düzensizleşti memede uyuyor sonrasında beşiğe geçtiğinde uykuyu sonlandırıyor. Memede çok kımıldanıyor gaz sancısından dolayı karnı sürekli gurul gurul ediyor doğduğundan beri kka sıvı şekilde devam ediyor. Gaz damlası kullanmaya başladım ama gaz sancı seyri değişmedi. Şimdiden teşekkür ederim 🙏🏻
B
Burcu Ö.
19 Haziran 2025 02:49
Merhaba benim de 2 aylık bebeğim kakanın sıvı olması normal. Kanlı, ekstra kötü kokulu veya değişik renkli bir kaka değilse sorun yok. Gaz sancısı da ilk 3 ayda olan bir şey bazı bebekler daha rahat geçirirken bazıları kolik bile olabiliyor. Forbiome minies kullandık biz probiyotik takviyesi önermişti doktorumuz 6 damla günde yine doktorunuza danışıp belki onu kullanabilirsiniz ama benim bebeğim gazı varsa da kendi çıkarabilen bir bebek. Kiraz çekirdeği ısıtıp koyabilirsiniz bir de karnına
H
Hamide S. Y. ..
19 Haziran 2025 04:01
Bebek için meme antideprasan gibi bir şey en çok orada rahat ediyor ve oradan kalkınca uyanıyor gazını en çok dindiren meme oluyor orada sakinleşiyor. İlk üç ay çok normal biraz daha sabır sonra gaz konusu birden düzeliyor çok şükür. Benim bebeğim de çok gazlıydı ve sadece memede uyuyordu gün içinde hiç uyumuyordu şimdi 5 aylık ve memede uyuma huyu azaldı bol bol duş en çok rahatlatan o gaz damlası bizde hiç işe yaramamıştı tabi her bebek özel ve farklı 😌
M
Merve N. Ö. ..
19 Haziran 2025 04:17
Merhaba Nazlı Hanım, benim bebeğimde 3,5 aylık aynı durumları bizde yaşadık ve yaşamaya devam ediyoruz. Karnı hep gurul gurul kakası hep mukuslu ve ishaldi 3 ayına girerken kakada kan gördük, besin alerjisi şüphesiyle bir diyete başladım. 15 günden sonra gerçekten gaz sancıları ve karnının gurul gurul olması rahatladı artık yoktu ama kanda ve deride yapılan testler sonucu besin alerjisi çıkmayınca diyet açılımı yaptık ve şimdi yine karnı gurul gurul gurul ve kakası kanlı. Yani bence biraz yeme düzeninize dikkat edin laktozsuz beslenirseniz belki gaz sancıları hafifleyebilir