Uyku ve Ek Gıda Yememe
163 görüntüleme
G
Gamze N. D.
5 Ağustos 2026 01:56
Kızım 9 aylık sadece anne sütü alıyor biberon ve emzik kullanmıyor dolayısıyla mama içmiyor ve ek gıda asla yemiyor ne verirsem yada ağzına ne götürürse direkt çıkarıyor. Gündüz uykusu yok denecek kadar az sürekli uyanık ve emmek istiyor emerken uyuyor gözlerini kapatıyor yerine koyunca 20 dk sonra kalkıyor. 10 gündür geceleri her saat başı kalkıyor. Bazen emmek istiyor bazen istemiyor emdiği zamanda sadece 5 dk emiyor. Ama her saat kalkıyor ve yatağına koyunca ağlamaya başlıyor. Sadece 2 tane dişi var. Şuan bi diş çıkarma sürecinde mi anlayamıyorum. Açlıktan uyandığını düşünüyorum 9 aylık sürekli uyanık olan bir bebek anne sütüyle doyar mı acaba? Sizin başınıza da bunlar geldi mi ?
Z
Zeynep C.
5 Ağustos 2026 01:58
Gündüz yeterince beslenemeyince gece sık sık uyanıyorlar maalesef. Meme reddi için yatarak emzirmeyi denemeni öneririm.
G
Gamze N. D.
5 Ağustos 2026 01:58
Gündüz yeterince beslenemeyince gece sık sık uyanıyorlar maalesef. Meme reddi için yatarak emzirmeyi denemeni öneririm.
Ö
Özlem B.
5 Ağustos 2026 06:38
uyku danışmanından destek alın
N
Nehar K.
5 Ağustos 2026 14:56
7.5 aylık ustte diş belirtisi gördüm sizde de vardir belki. Gida reddi aradaa oluyor ama diğer dediginiz seyler aynen var şuan. Yanimda yatıyor tine de uyanıyor anlamadım gitti
Yükleniyor...