Uyku ve Beslenme Arasındaki Süre

87 görüntüleme
Y

Yağmur B.

9 Ocak 2026 22:45
Kızlar merhaba 5 ay 10 günlük bebeğim var 4. ayda uyku gerilemesi meme reddi ağlayarak uyuma herşeyi atlattık, şimdi ise gündüzleri uyanıklık süresi 1,5 saati geçemiyor sadece memede uyuduğu için emzirmek zorunda kalıyorum başka türlü çok ağlıyor bu seferde çok beslendiği için uykuya daldıktan bir süre sonra uyanıp kusuyor beslenmeden veya meme kullanmadan nasıl uyutuyorsunuz ben iki haftadır çok zorlanıyorum emzik hiç almadı bu arada hep memede uyudu bu zamana kadar
N

Nisa B. ..

10 Ocak 2026 18:37
Kolunuzda sallayarak uyutmayı denediniz mi ben öyle uyutuyorum ayakta geziniyorum onu da kolumda sallayıp uyutuyorum bazen yere eğilir gibi eğilip kalkıyorum öyle daha rahat dalıyor
Ş

Şeyma H.

11 Ocak 2026 03:24
Aynı durumdaydım memeyle uyuyor istelik tam 30. Dk da uyanıyordu bir gün karar verdim ve1 hafta 10 gün pes etmedim kolumda sallayıp hafif hafif poposuna pış pış yaparak memede uyutmayı bıraktım ilk zamanlar yine kısa uyuyor geç dalıyor mızmızlanıyor ama bir süre sonra alışıyor merak etmeyin

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir