Uyku Uykusuzluk Acil

93 görüntüleme
A

Ayşegül C.

28 Aralık 2025 11:13
Hocam merhabalar. Bebeğim erkek 9 ay 24 günlük çok uykusuz bir bebek gündüz iki üçdefa uyuyor ama yarım saat veya 20 dakika uyuyup uyanıyor uykusunu alamadığı için sürekli mızlanıyor geceleride yarım saate bir saate bir uyanıyor bu çok uzun süredir böyle 9. Ay rutin kan tahlillerinde bütün vitaminleri düşük çıktı 15 gündür düzenli olarak vitaminlerini kullanıyorum vitamin eksikliği uykusuzluk yapıyorsa ili haftadır kullandığım vitaminlerin hiç mi faydası olmadı hocam hatta doktorumuz uykusu için atarax ilacı verdi 2 ml gece uykusuna geçmeden önce veriyorum ama bir iki gün faydası oldu sonra onunda bir faydası olmadı bende çok yıprandım gece uyku yok gündüz uyku yok ne yapacağımı şaşırdım lütfen yardımcı olur musunuz ne yapabilirim ?
B

Büşra T.

28 Aralık 2025 12:51
Diş sancısı var mı diş için bi şeyler kullanıyormusun
A

Ayşegül C.

28 Aralık 2025 13:12
Dört tane diş çıktı şuan diş sancısının olduğunu düşünmüyorum dişi çıkarken de doktorumuz dencol jel vermişti onu kullandım bide tetagil kullandım jel biraz fayda etti gibiydı ama tetagilde hiç işe yaramadı

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir