Uyku Uyku Uyku!!!

320 görüntüleme
Sinya Ç.

Sinya Ç.

25 Ağustos 2026 13:38
Bebeğim erkek ve 5 ay 1 haftalık fakat 3.5 ay itibariyle uykular resmen şans işi. Bazen güzel uyuyor 1.5-2 saat bazense hiç. Geceleri çok kalkıyor şu son bir kaç gündür asla uyumuyor dalıyor ama yerine koyunca tekrar uyanıyor ne olduğunu anlamadım 4. ay atağı devam mı ediyor? 1 aydan uzun sürer mi böyle? Uyku hep bir sorun oldu bizde artık çözüm bulmak istiyorum. Çünkü hem ben yıpranıyorum hem de uyku onun gelişiminin bir parçası çok önemsiyorum.
B

Buse d.

25 Ağustos 2026 16:34
Yanında yatmayı denediniz mi? Benim bebeğim de uykuya direniyordu anne yanı beşiğinde bile yatmıyordu yarım saatte bir uyanıyordu 2 buçuk 3 aylıkken dayanamayıp yanımda yatırmaya başladım geceleri bile neredeyse hiç uyanmamaya başladı. Sabahları da yanında yatıyorsam 1 2 saat uyuyor ama yanında yatmıyorsam 15 dakika içinde uyanıyor. Ev toplanmıyor ama en azından dinleniyorum 😂
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

25 Ağustos 2026 17:13
Evet 4. Ay atağı devam ediyordur diş de eklenmiş olabilir benimki 3. Ayda başlamıştı 6 . Ayda dişi de çıkardı sonra duzeldi
Sinya Ç.

Sinya Ç.

25 Ağustos 2026 22:00
Ayşe Vural
Evet 4. Ay atağı devam ediyordur diş de eklenmiş olabilir benimki 3. Ayda başlamıştı 6 . Ayda dişi de çıkardı sonra duzeldi
Çok teşekkür ederim umarım dediğiniz gibi geçer bizimkide
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

25 Ağustos 2026 22:04
Sinya Çam
Çok teşekkür ederim umarım dediğiniz gibi geçer bizimkide
Az kalmış olduğunu düşünüyorum yine dişleri için zeytinyağı karanfil yağı karıştırıp sürün o da rahatlatir
Gizem K.

Gizem K.

25 Ağustos 2026 22:05
Merhaba sinya hanım benim bebeğiminde doğduğundan beri uyku problemi var bence bazı bebekler uyumayı sevmiyor 😅. Şu an 13 aylık normalde 30 dk ancak yatıyordu 3 uyku yapıyordu şu an 2 uykuya düştü bazen yarım saat bazende ben yanında durursam 1 saati buluyor gündüz uykuları genelde 1 saat ya da 1.30 saat oluyor . Bazı uyku danışmanlığı veren kişiler var yönetemiyor çok yıprandıysanız belki değerlendirebilirsiniz
M

Merve D.

26 Ağustos 2026 10:58
Bebeğim 33 haftalık her saat başı uyanıyor. Biberon istiyor
Sinya Ç.

Sinya Ç.

26 Ağustos 2026 15:58
Gizem Kacar
Merhaba sinya hanım benim bebeğiminde doğduğundan beri uyku problemi var bence bazı bebekler uyumayı sevmiyor 😅. Şu an 13 aylık normalde 30 dk ancak yatıyordu 3 uyku yapıyordu şu an 2 uykuya düştü bazen yarım saat bazende ben yanında durursam 1 saati buluyor gündüz uykuları genelde 1 saat ya da 1.30 saat oluyor . Bazı uyku danışmanlığı veren kişiler var yönetemiyor çok yıprandıysanız belki değerlendirebilirsiniz
Ama bazende öyle bir uyuyor ki 2 saati buluyor yani tam anlayamıyorum ben de uykuyu mu sevmiyor yoksa başka bir etken mi var
Sinya Ç.

Sinya Ç.

26 Ağustos 2026 15:59
Ayşe Vural
Az kalmış olduğunu düşünüyorum yine dişleri için zeytinyağı karanfil yağı karıştırıp sürün o da rahatlatir
Tetagil denedim ama karanfili de deneyeceğim
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

26 Ağustos 2026 21:35
Sinya Çam
Tetagil denedim ama karanfili de deneyeceğim
Tetagil bende işe yaramadi bu baya yaradı tabi bebekten bebeğe degisir
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir