Uyku Uyku Uyku!!!
320 görüntüleme

Sinya Ç.
25 Ağustos 2026 13:38
Bebeğim erkek ve 5 ay 1 haftalık fakat 3.5 ay itibariyle uykular resmen şans işi. Bazen güzel uyuyor 1.5-2 saat bazense hiç. Geceleri çok kalkıyor şu son bir kaç gündür asla uyumuyor dalıyor ama yerine koyunca tekrar uyanıyor ne olduğunu anlamadım 4. ay atağı devam mı ediyor? 1 aydan uzun sürer mi böyle? Uyku hep bir sorun oldu bizde artık çözüm bulmak istiyorum. Çünkü hem ben yıpranıyorum hem de uyku onun gelişiminin bir parçası çok önemsiyorum.
B
Buse d.
25 Ağustos 2026 16:34
Yanında yatmayı denediniz mi? Benim bebeğim de uykuya direniyordu anne yanı beşiğinde bile yatmıyordu yarım saatte bir uyanıyordu 2 buçuk 3 aylıkken dayanamayıp yanımda yatırmaya başladım geceleri bile neredeyse hiç uyanmamaya başladı. Sabahları da yanında yatıyorsam 1 2 saat uyuyor ama yanında yatmıyorsam 15 dakika içinde uyanıyor. Ev toplanmıyor ama en azından dinleniyorum 😂

Ayşe V. ..
25 Ağustos 2026 17:13
Evet 4. Ay atağı devam ediyordur diş de eklenmiş olabilir benimki 3. Ayda başlamıştı 6 . Ayda dişi de çıkardı sonra duzeldi

Sinya Ç.
25 Ağustos 2026 22:00
Evet 4. Ay atağı devam ediyordur diş de eklenmiş olabilir benimki 3. Ayda başlamıştı 6 . Ayda dişi de çıkardı sonra duzeldi

Ayşe V. ..
25 Ağustos 2026 22:04
Çok teşekkür ederim umarım dediğiniz gibi geçer bizimkide

Gizem K.
25 Ağustos 2026 22:05
Merhaba sinya hanım benim bebeğiminde doğduğundan beri uyku problemi var bence bazı bebekler uyumayı sevmiyor 😅. Şu an 13 aylık normalde 30 dk ancak yatıyordu 3 uyku yapıyordu şu an 2 uykuya düştü bazen yarım saat bazende ben yanında durursam 1 saati buluyor gündüz uykuları genelde 1 saat ya da 1.30 saat oluyor . Bazı uyku danışmanlığı veren kişiler var yönetemiyor çok yıprandıysanız belki değerlendirebilirsiniz
M
Merve D.
26 Ağustos 2026 10:58
Bebeğim 33 haftalık her saat başı uyanıyor. Biberon istiyor

Sinya Ç.
26 Ağustos 2026 15:58
Merhaba sinya hanım benim bebeğiminde doğduğundan beri uyku problemi var bence bazı bebekler uyumayı sevmiyor 😅. Şu an 13 aylık normalde 30 dk ancak yatıyordu 3 uyku yapıyordu şu an 2 uykuya düştü bazen yarım saat bazende ben yanında durursam 1 saati buluyor gündüz uykuları genelde 1 saat ya da 1.30 saat oluyor . Bazı uyku danışmanlığı veren kişiler var yönetemiyor çok yıprandıysanız belki değerlendirebilirsiniz

Sinya Ç.
26 Ağustos 2026 15:59
Az kalmış olduğunu düşünüyorum yine dişleri için zeytinyağı karanfil yağı karıştırıp sürün o da rahatlatir

Ayşe V. ..
26 Ağustos 2026 21:35
Tetagil denedim ama karanfili de deneyeceğim
Yükleniyor...