Uyku Uyku Uyku
235 görüntüleme
K
K.Y
4 Temmuz 2026 07:23
5.5 aylık bebeğim alarm gibi 1.5 saatte bir uyanıyor emzirip geri yatırıyorum son iki gündür çığlık kıyamet uyanıyor sakinleştirmeye çalışıyorum
Uykusuzluktan sinirlerim aşırı gergin çok uykusuzum ara ara patlamalar yaşıyorum sonra birde bunun suçluluğunu duyuyorum. Öneriniz var mı
Uykusuzluktan sinirlerim aşırı gergin çok uykusuzum ara ara patlamalar yaşıyorum sonra birde bunun suçluluğunu duyuyorum. Öneriniz var mı
B
Burcu ..
4 Temmuz 2026 07:47
Dişten dolayı çığlık atıyodur muhtemelen. Gündüz var mı etrafınızda çocuğa bakacak kimse?
K
K.Y
4 Temmuz 2026 09:03
Dişten dolayı çığlık atıyodur muhtemelen. Gündüz var mı etrafınızda çocuğa bakacak kimse?
Maalesef kimse yok eşim de işten gelene kadar zaten uyku zamanı gelmiş oluyor kısır döngüdeyim
S
Seval Y.
4 Temmuz 2026 09:15
Muhtemelen distir, aynı aylarda kizimda böyleydi. Bende çok yipranmistim ve bebegime kızarken bulmuştum kendimi. 6. Ayda pik yapmıştı bu ağlamalar uyanmalar. Ve ilk disi cikincada rahatlamışti. Surekli kendime geçecek diye telkin vermistim. Ara ara uykusuz günler yine oluyor ama eskiye nazaran aylar ilerledikce kolaylaşıyor.
B
Burcu ..
4 Temmuz 2026 09:17
Sanırım öyle ağrı kesici verdim rahatladı gibi
Maalesef kimse yok eşim de işten gelene kadar zaten uyku zamanı gelmiş oluyor kısır döngüdeyim
K
K.Y
4 Temmuz 2026 09:26
Diş jelleri de sür ,bi nebze rahatlar [belki.karafilli](belki.karafilli) zeytinyağı yap, o da doğal diş jeli gibi. Soğuk diş kaşıyıcı vs.. Bu sürec sabır bıraz ne yazıkki, sağlıkları yerinde olsun da
K
K.Y
4 Temmuz 2026 09:27
Muhtemelen distir, aynı aylarda kizimda böyleydi. Bende çok yipranmistim ve bebegime kızarken bulmuştum kendimi. 6. Ayda pik yapmıştı bu ağlamalar uyanmalar. Ve ilk disi cikincada rahatlamışti. Surekli kendime geçecek diye telkin vermistim. Ara ara uykusuz günler yine oluyor ama eskiye nazaran aylar ilerledikce kolaylaşıyor.
D
Derya A. ..
4 Temmuz 2026 10:18
Dolven ver istersen biz hala cikarmadik hala öyleyiz
D
Duygu A.
4 Temmuz 2026 11:19
Bunları deneyeyim sadece gün içinde tetagil kullanıyordum. Teşekkür ederim 🙏
Yükleniyor...