Uyku Uyku

113 görüntüleme
R

Rojin g.

3 Şubat 2026 21:33
Bebegim tam bugün 6 aylık bir gün bile gündüz uykusu uyumamış gece uyumuş gündüz yok sabah 7 başlar uyanık kalmaya akşam 8 ze kadar ek olarak da huysuz 5 aydır 2 dk emer bırakır zorla emziriim zor uyuturum 40 günlükken kolik olaması başladı şimdi biraz geçti şimdide emmese kendini geriye atıyor ağlıyor gün boyu böyle kucak da 10 dk durur hemen ağlar pusede koysak 10 dk durur hemen ağlar 6 aydır aşı ve çocuk doktoru hariç hiç bir marker alışveriş dışarıya çıkmak en bastı kapının önüne bile çıkmamasım hep evdeyim odaya tıkilmisim tuvalet banyo yemek yemek bana lüks olmuş evladım sağlıklı olsun mutlu olsun ben birşey istemiyorum 1 yılda evde kalırım. Ama ne zamana düzelir kendi kendine gündüz uykusu yapsa düzgün emmese ağlamasa bende bebek arabasına koysam gezdirsem nolcan diğer anneler gibi çocuğum bir daha gelmeyecek bebekli günlerini tadını bir gün bile çıkarmadım 😟🥹
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

3 Şubat 2026 21:38
Uyutmadan önce burnunu açın biraz rahatlatın benimki de kolikti gaz geçti atak haftaları başladı dişinden de huysuzlaniyor olabilir karanfil kürü yapabilirsiniz belki uyur sizde rahat edersiniz
Ebru K.

Ebru K.

3 Şubat 2026 21:38
Çok zor bir durum ama gündüz uyumadigi için zaten bu kadar huzursuz bence beyni yoruluyor kendi yoruluyor bu da huzurulsuzluga neden oluyor uykuya gecemiyom benim kızım dört aylık olacak bir kaç kere yaşadım bu durumu ama şükürler olsun duzeldik
S

Seval Y.

3 Şubat 2026 21:40
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki, yalnız değilsiniz inanın. Surekli geçecek diyorlar gecmiyor gibi zaman. Hafta sonu dışarı çıktık anneler parkta biri kitap okuyor, birisi arkadasi ile sohbet ediyor birisi müzik dinleyip kahve içiyordu. Ben eşimle bebegimizi pusette tutmaya çalışıyorduk. Kahve almıştı eşim hevesle hava al değişsin biraz ortamın diye kahvem buz gibi oldu eşim dondurma almıştı kendisine yiyemedi çöpe attı. Öylece baktım o annelere. Ben bir de yurt dışında yaşıyorum burada cocuklar çok farklı geliyor herkesin bebegi duruyor bir Ben başaramıyorum gibi hissediyorum. 5 ay oldu ve daha yolum uzun ama benimde gücüm kalmadi

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir