Uyku Tulumu Onerisi
145 görüntüleme
E
Ezgi E. ..
3 Aralık 2025 06:39
Herkese merhaba, malum doktorlar bebeklerin 22-23 derece sıcaklıkta uyumalarının iyi olduğunu söylüyor. Bunun için 1.0 tog uyku tulumu arayışındayım. Ama markadan markaya değişiyor ürünler. Farklı iki markanın 1.0 tog tulumu çok farklı. Sizler hangi markayı kullanıyorsunuz? Önerileriniz nelerdir?
T
Tuğba B. ..
3 Aralık 2025 06:56
Ben e bebektenaldım memnunum terletmiyor üşütmüyorda

İlsu O. K.
3 Aralık 2025 07:19
Lcw ve Ergopouch
Lcw de ayaklı ve ayaksız iki model kullanıyorum odasısının ısısı bazen düşüyor çorap giydirmeyide sevmediğim için. Ergoda ise armut tipi kullandık kollar açık ayaklar kapalı dönmeyi öğrenene kadar sonra normal tuluma geçtik.
Lcw de ayaklı ve ayaksız iki model kullanıyorum odasısının ısısı bazen düşüyor çorap giydirmeyide sevmediğim için. Ergoda ise armut tipi kullandık kollar açık ayaklar kapalı dönmeyi öğrenene kadar sonra normal tuluma geçtik.
E
Elif N.
3 Aralık 2025 08:02
Hepsi burada da pamuk pazen diye bir satıcı var, memnunum. Pamuk ürün olduğu için yıkanınca çekiyor, ona göre beden seçmek gerekiyor.
G
Gökçin N.
3 Aralık 2025 08:17
Sarebaby kullanıyorum. Kolları çıkabiliyor,çift yönlü fermuarı var. Tüm sertifikaları var. Çok memnunum.
G
Gülay
3 Aralık 2025 08:47
Owli kullanıyorum çokmennunum
E
Ezgi E. ..
3 Aralık 2025 08:48
Hepinize çok teşekkür ederim bakacağım söylediğiniz markalara 🥰🙏
N
Neslihan Ö.
3 Aralık 2025 09:22
Ben civilden almıştım yattığı oda 22 23 derece hiç terlemedi 2 aydır kullanıyorum neredeyse bakabilirsin sizde