Uyku Tulumu

128 görüntüleme
Hatice Z. Ç. .

Hatice Z. Ç. ..

25 Aralık 2025 21:59
Merhaba 13 aylık bebek
Oda sıcaklığı 22-23 derece
1 tog uyku tulumu aldım. Dün içinden sadece.uzun kollu zıbın giydirdim. Emerken boynu terledi ama normalde de terler. Gece baktım göğsü serin soğuk değil ama ter yoktu. Bugün kısa kollu zıbın üstüne çok ince pijama üstüne de tulum deniyorum. Sadece boyun terlemesi normal mi emerken
A

Asena G.

25 Aralık 2025 22:03
Derin uykuya geçene kadar tulum gıydırmıyorum benım bebegımde terlıyor sonra üşüyor . Emzırme sırasında daha cok terlıyorlar emzırırlen fermuarını açmayı dene . Fakat ıcınden kısa kollu atletını gıydırıyorum 1.6tog da
Hatice Z. Ç. .

Hatice Z. Ç. ..

25 Aralık 2025 22:07
Uykusu çok hafif aslında ama dediğinizi deneyeceğim teşekkür ederim. Veya emerken iyice indireyim fermuari hatta yarı giydirme olabilir
Ö

Öykü Ç.

25 Aralık 2025 23:04
Merhaba oda sıcaklıgım 24 derece ergonun uyku tulumunu kullanıyorum bıraz malıyetlı ama denediğim uyku tulumları arasında en ıyısı bnce.asklı atlet uzun kol body ve 1 tog gıydırıyorum.( benım cocugum 2,5 yasına geldi ama doğgdugundan beri ter sorunu var şöle çözüm buldum, sırtına ve gogusune agız bezı koyuyorum uyuduktan 15 dk snra çıkarıyorum. Gece baktıgımda vucut sıcaklıgı ılık oluyor ve ter sorunu kalmıyor) benımkıde boyun omuz bölümünden terliyor. Emerkende fermuarı acık bırakıyordum ve yıne agz mendılı kullanıyordm.
C

Ceyda Ü.

25 Aralık 2025 23:51
Merhaba benim oda sıcaklığımda 22-23 derece. 1.6 tog uyku tulumu kullanıyorum içine zıbın giydirmiyorum sadece bezle yatıyor ve üşümüyor. Belki içindeki zıbından terliyordur ve ter soğuduğunda üşüyordur. İçine sadece kısa kollu ya da askılı zıbınla deneyin dilerseniz
Hatice Z. Ç. .

Hatice Z. Ç. ..

26 Aralık 2025 07:33
Ben de owli markanın aldım önerilerden bakarak ama önerileriniz için teşekkür ederim. Hepsini deneyerek bir yol bulacağım. Teşekkür ederim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir